Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Salut.Sa stii ca ar fi foarte foarte bine sa luam azi hq.Dar cum sunt unii putin incapatanati si nu asculta, nu prea avem sanse....Cine stie? Trebuie sa zicem numai DOAMNE AJUTA!

O sa luam hq-ul cu siguranta :D.

Bieti bafta la war, eu nu mai pot sa vin, am luat ban.

Am incercat de 5-6 sa intru pe servar si nu mergea si acum cand intru pe servar imi zice : You are banned froum this server.

Bafta la war.

Scz pentru dublu post.

Edited by IB Skeletul

Felicitari pentru warurile de astazi, a fost binisor, din ce in ce poate crestem si noi, ma duc pana la magazin, ne auzim mai incolo in game. O zi buna.

Buna prestatia la warurile de astazi, am inceput si eu sa nu mai fiu negativ :)) Eu zic sa ne mutam in LS ca acolo rupem ;) Lasam LV-ul lui Red si noi sa avem LS ... ar fi prea OK. Acum am dat rob si caut lawyer, are careva accept ?

Buna prestatia la warurile de astazi, am inceput si eu sa nu mai fiu negativ :)) Eu zic sa ne mutam in LS ca acolo rupem ;) Lasam LV-ul lui Red si noi sa avem LS ... ar fi prea OK. Acum am dat rob si caut lawyer, are careva accept ?

eu ma chinui de vreo 2 ore sa fac rost de accept , daca voi face rost te anuntz in game si te scot ..

eu ma chinui de vreo 2 ore sa fac rost de accept , daca voi face rost te anuntz in game si te scot ..

Ok, incearca frate ca nu mai suport gratiile astea :)) si mirosul de sapun imputit, dar mai ales nu-l mai suport pe Cranky langa mine ;) ii miros urat de tot picioarele ;)

Ce faceti? M-am saturat de atatea restarturi bine ca nu se mai dau, ne auzim in game..

Neatza baieti, eu abia m-am trezit ma duc sa-mi fac o cafea si ne auzim in game. O zi buna.

Neata la toti, acum m-am trezit si eu, cam tarziu dar e totusi Sambata ;) Azi poate facem si noi un event sau ceva ca doar pentru asta e sambata in SA:MP.

Uitati ce face unu, cand i-a sters micasa contu de pe World of Warcraft(sau ceva de genu) In cazul nostru asa ar face unu care joaca sa-mp

=)) =)) =))

Asa as face si eu :))) Cum sa imi stearga mie contu de SA:MP ? A muncit ea pe el ?:))

=))))))) Ce membrii muncitori am :)) Cum ma, asa ai face si tu?

Pai da maa cat am muncit eu la contu asta :)) UN AN !!! Si sa mi-l stearga mama ??:| o pun sa-mi gaseasca altu la fel :))

Eu am iesit.Ne auzi maine la sedinta/antrenament.o seara placuta

Uitati ce face unu, cand i-a sters micasa contu de pe World of Warcraft(sau ceva de genu) In cazul nostru asa ar face unu care joaca sa-mp

=)) =)) =))

E foarte tare asta =)) Parca a intrat necuratul in el =))