Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata.

Acum m-am trezit,merg sa beau un ceai si vorbim mai tarziu.

Ascultati melodia asta :X :X

Buna dimineata coleguti. Acum m-am trezit si eu, imi fac cafeaua si intru in joc, ne vedem la war :X

, La multi ani! Sa fii sanatos, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai un viitor stralucit atat in viata de zi cu zi cat si in "viata virtuala". Te puup :*

@SQ siLvEr, Nici nu vazusem topicul demisii.. ce pot sa zic acum. Ma bucur mult ca iti vinzi PC-ul, stiu ca de mult cautai sa-l dai, acum te astept sa revii. Tu ai fost motivul pentru care sunt eu aici, asa ca nu am de gand sa plec. Ai luat rank 2 inaintea mea, asa ca pana revii, eu o sa iau macar 3 <):) .O sa ai ceva de munca sa ma ajungi. Iti doresc tot binele frate, te asteptam inapoi >:D<<'> . Pwpix B-)

Edited by BTD SilviuM

La multi ani

Hai neatza, ce faceti?

Eu mai stau 1 ora si imi vin prietenii la mine ca imi fac ziua, astazi nu vin la waruri :D Salut, ne auzim noi, o sa mai intru in joc.

La multi ani :*, sa curca cu robby bubble ... :)) Edited by MRL

Chiar nu pot sa inteleg cum pot uni avea curaj sa bage aimbot doar ca sa strice jocul altora.

Chiar nu imi convine sa dau de cineva pe samp si sa zica ca avem atatea turfuri datorita codatilor, evident au dreptate ca din ce vad se ia ban pe capete pentru aim si joy de la noi .

Rog pe cei care mai folosesc aceasta mizerie de cod sa se lase de el [ daca mai exista de la noi ]

Pe cuvant la urmatorul ban imi dau demisia, chiar nu pot sa stau intr'o factiune in care toata lumea zice ca e plina de codati.

@,

Daca zic ca suntem codati, ei nu stiu ce se afla in interiorul gangului nostru.

Ce vorbim noi acolo ramane in hq sau oriunde ca alt cineva sa nu isi de-a cu pararea.

Lumea este rea, asa ca nu te descuraja.

Daca ei zic ca suntem aimeri, raman cu vorba.

Nu te uita dupa nimeni, daca stii ca nu suntem aimeri asta o sa te faca sa nu renunti ;)

Salut.

Ce tot ii roade atat pe acesti ''copii'' de factiunea noastra?

Toti isi pun intrebarea: De ce Sounthern Pimps au aproapte tot Las venturas?...Eu o sa va raspund la aceastra intrebare: Deoarece suntem UNITI si stim sa mergem in grup la waruri,avem membrii capabili de un war...Vedetiva de treaba voastra si lasati ura si invidia in alt loc cand veniti la war.

Sa aveti o seara buna Pimps.

Edited by FCP BiZoN