Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut.

Acum am venit si eu de la scoala.

Vorbim mai pe seara,la war

Succes!

Salutare..

Off, s-au schimbat zilele de war....Nu pot spune decat ca cei care au votat 'da' sunt niste .....................................

Nici in vacanta nu erau 4 zile de war. Tocmai acu' s-au gandit sa faca o propunere de rahat...

Acu ca s-au schimbat zilele, mai vor sa se schimbe si orele :|. No comment.

Edited by LL LuNg

Salutare..

Off, s-au schimbat zilele de war....Nu pot spune decat ca cei care au votat 'da' sunt niste copii fara viitor.

Nici in vacanta nu erau 4 zile de war. Tocmai acu' s-au gandit sa faca o propunere de rahat...

Acu ca s-au schimbat zilele, mai vor sa se schimbe si orele :|. No comment.

Salut.

Urat din partea ta cu aceste vorbe...''copii fara viitor'', poate 99% din factiune au votat cu DA,nu trebuie sa ii judeci din simplul fapt ca au votat o banala schimbare.Dupa parerea mea de acum in colo va fii mai multa activitate si mai multi doritori de a venii in mafie.Sper ca ceea ce ai spus sa fie doar o parere spusa la nervi si atat.

Multa bafta.

Salut.

Urat din partea ta cu aceste vorbe...''copii fara viitor'', poate 99% din factiune au votat cu DA,nu trebuie sa ii judeci din simplul fapt ca au votat o banala schimbare.Dupa parerea mea de acum in colo va fii mai multa activitate si mai multi doritori de a venii in mafie.Sper ca ceea ce ai spus sa fie doar o parere spusa la nervi si atat.

Multa bafta.

Da , e la nervi ;).

Cum sa nu te enervezi cand vezi ca voteaza cu 'DA' si un cop care nu stie ce e aia mafie. X(, A votat doar ca sa-si faca mai rpd raportu' si sa scape...

@ Imi cer scuze daca v-ati simtit jenati sau daca v-am jignit.

Edited by LL LuNg