Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nutule imi pare rau pentru tine...cine imi mai zice melodii de la Salam?

Florin Salam - Dintr-o mie de prieteni. Sa vii maine pe skype sa-mi bagi o manea de jale :*.

Si azi pe la ora 16-17 am vorbit cu Nutu. despre AIM , si zicea el: Eu sa folosesc AIM, eu nu stiu ce e ala. Vezi Nutule ,Dumnezeu nu bate cu bota!

Ce ati facut la War? Acum am ajuns acasa de la oras..

Am zis ca stii mai multe ca mine, si vad ca stii :)) Dumnezeu nu doarme. Salam nici atat. Canta 24/24.

*Gata nu mai postez aici, ca poate iau warn. Va urez succes tuturor, sa luati toate 3 orasele, sa fie harta GTA-ului MOVA, si un skin cu salam pe fiecare. Shooter iti urez inca odata succes cu mafia, si toate cele bune. Si uite : shooter.png shooter2.png , Tin minte. :* Va pup :* :* :*

Baieti , se pare ca acesta este ultimul meu post in acest topic.

Am asteptat momentu asta , sa se lase nutu . sa ma las si eu odata cu el.

Va urez toate cele bune, sanatate si etc.

Vreau sa vad Mapa GTA-ului colorata cu Mov da ?

Am incredere in voi ca o puteti face!

Shootere iti urez bafta mai departe cu liderul si mafia. Tu stii sa ii conduci , tu ii poti face sa ia orasele.

http://www.youtube.com/watch?v=p6zOiFXX8MU - Am baietii de elita. !! Pentru baietii de elita din southern pimps.

Va puup :*

Salut.

Am revenit si eu pe samp :X .Mi-a fost dor de voi!

Am niste treaba si vorbim mai traziu.

Succes

Florin Salam - Dintr-o mie de prieteni. Sa vii maine pe skype sa-mi bagi o manea de jale :*.

Am zis ca stii mai multe ca mine, si vad ca stii :)) Dumnezeu nu doarme. Salam nici atat. Canta 24/24.

*Gata nu mai postez aici, ca poate iau warn. Va urez succes tuturor, sa luati toate 3 orasele, sa fie harta GTA-ului MOVA, si un skin cu salam pe fiecare. Shooter iti urez inca odata succes cu mafia, si toate cele bune. Si uite : shooter.png shooter2.png , Tin minte. :* Va pup :* :* :*

FRATELE NUTUUUUUUUUUUUUUUUU.

~X(:-S

Imi pare rau fratele meu,eu sunt in urma cu sanctiunile,iti doresc mult succes in viata reala si sa ai parte numai de lucruri frumoase,pe masura ta.

NU UITA ''BIZON. ITI ESTE FRATE!!!"

Salut.

Acum am venit si eu din oras,.

Astazi war-uri :X

Vorbim mai tarziu,succes!