Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata. Azi avem activitate, sper sa reluam tot lv-ul. Il strica pata aia rosie.. :|

Misto avatarul. Te astept sa intri pe server, sa vedem cine ia best azi :>

Salut.

Acum am venit de la scoala.

Astazi nu stiu sigur daca voi fii prezent la war-uri,este ziua sefului meu(taticu) :X

O zii buna!

Edited by FCP BiZoN

Salut.

Astazi nu stiu sigur daca voi fii prezent la war-uri,este ziua sefului meu(taticu) :X

O zii buna!

Salut frate, distractie placuta, la multi ani tatalui tau :)

Stai linistit, la war omor eu si pentru tine.

Salut frate, distractie placuta, la multi ani tatalui tau :)

Stai linistit, la war omor eu si pentru tine.

Mersi frate :X

Asa sa fie...sper sa ajung si eu la vreun war,chiar am chef de un best!

Edited by FCP BiZoN

Va rog frumos sa nu mai postati chestii de genu' : "Salut, am venit de la scoala, ma duc la WC si intru in game" pentru ca va duce la inchiderea topicului pentru o perioada nedeterminata si la sanctionarea voastra.

P.S : Nu o spun cu rautate.

In alta ordine de idei, vreau sa fiti cat mai multi diseara la war-uri pentru a cuceri din nou LV-ul.

Cei ce nu pot intra la aceste activitati, sunt rugati sa faca cerere de invoire.

Ne vedem intr-o ora pe SA:MP.

O seara buna in continuare.

Am iesit...

Noapte buna.

Dragoni....sunt bune codurile...pana si Liderul rupe aimu....ce sa mai vorbim de membrii.

Hai pa!

Am iesit...

Noapte buna.

Dragoni....sunt bune codurile...pana si Liderul rupe aimu....ce sa mai vorbim de membrii.

Hai pa!

Noapte buna frate, nu fii suparat. Poate ne descurcam mai bine Joi.

In alta ordine de idei, vreau sa fiti cat mai multi diseara la war-uri pentru a cuceri din nou LV-ul.

Da.. pacat ca nu am facut asta.

Edited by BTD SilviuM

Noroc baieti, eu ma bag direct la somn... noapte buna sunt rupt.

PS: Sorry, nu am vazut ce ai scris acolo lung.

Edited by AIM KaiNe

Salut.

Ma eu nu inteleg un lucru: Cand este bine vin toti la noi acum cand a inceput o perioada mai grea pentru noi gata,deja ati sari cu demisiile,chiar asa slabi sunteti?sau vreti sa le faceti la "mafiotii'' aia pe plac.Adevarati mambrii sunteti ma... X(

Edited by FCP BiZoN

Salut si voua.

Nu fiti suparati pentru war-urile de ieri. Orice mafie are urcusuri si coborasuri.

Maine, nu vom mai ataca in ALT ORAS. Toti rank 4 vor ataca RDT. Vom stapani war-urile cu acestia de la un cap la altu'. Nu-i vom mai lasa sa se aseze pe cladiri, ca doar asta stiu ei sa faca... Asa au castigat war-urile...Vin 15-20 de membrii pe o cladire foarte inalta si trag, dar f2f nu au sanse.

Inca o data, va spun sa nu fiti suparati si sa nu mai faceti demisii aiurea, doar pentru ca am pierdut 3 turfs-uri.

O zi buna, va doresc!

Edited by LL Pimp LuNg

Am iesit...

Noapte buna.

Hai pa!

Ce să faci, România. Pe lider nu se uită nimeni, oricâte /report-uri ai da, că doar e lider. Oricum s-a schimbat situaţia, în bine sper.

Salut.

Ma eu nu inteleg un lucru: Cand este bine vin toti la noi acum cand a inceput o perioada mai grea pentru noi gata,deja ati sari cu demisiile,chiar asa slabi sunteti?sau vreti sa le faceti la "mafiotii'' aia pe plac.Adevarati mambrii sunteti ma... X(

Adevărat, dar nu văd nicio "perioadă mai grea" ... Faptul că am pierdut 3 zone, 2 la diferenţă de 1 punct şi unul la 3 puncte, ar trebui să ne motiveze, nicidecum să cedăm. Dar trebuie să recunoaşteţi că v-aţi văzut cu LV-ul luat şi aţi lăsat-o mai moale cu activitatea. Totuşi, trebuie să fim constanţi.

Haterii sunt la tot pasul, aveţi grijă, ne-auzim.

Edited by Anndi