Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut.

Acum am venit si eu de la scoala.

Bataie generala astazi... :-J 6 VS 13,i-am umilit =))

Vorbim mai pe seara.

Succes!

Ba io unu m-am saturat de war-urile astea cu verdant.. Nu intru bine pe zona si mor din 2 gloantze , de la distanta care nici rifle nu bate si bate m4 la perfectie la uni din ei..

Sincer imi plac mai mult cele cu Tsar sau cu RDT.

Ce urat a fost asta seara la war-uri.

BLAkE. nici aici nu scapam de Verdant :))

A fost urat la war-uri si eu cu siguranta am fost cel mai naspa... imi vine sa ma dau cu capu de tastatura cand ma uit ce scoruri am facut azi :-J

Hai noapte buna! Ne vedem maine dimineata la o cafea cu sare :P poate ne revenim :))

Edited by PestisoR

A fost urat la war-uri si eu cu siguranta am fost cel mai naspa... imi vine sa ma dau cu capu de tastatura cand ma uit ce scoruri am facut azi :-J

Lasă Eazy, ne revenim noi.

Noapte bună tuturor, am ieşit că-s foarte obosit.

Salut.

Acum am ajuns de la scoala.

Merg sa mananc si apoi am putina treaba.

Sper sa luam diseara 2-3 zone,dar cu acesti MAFIOTI care stau 30 pe o cladire...asta nu este war.

Bafta!

@@Just xeS, Nu o sa ne faceti sa plangem :)))) , doar ca war-urile cu voi nu sunt asa frumoase pentru ca va pozitionati numai pe cladiri, de aici rezulta foarte multi nervi :)))). Iti urez mult succs, diseara la war-uri.

In alta oride de idei, ce mai faceti?

Nu uitati sa intrati la war-uri.

Sper sa pot ajunge. Curentul imi pica din 5 in 5 minute.

@@Just xeS, Nu o sa ne faceti sa plangem :)))) , doar ca war-urile cu voi nu sunt asa frumoase pentru ca va pozitionati numai pe cladiri, de aici rezulta foarte multi nervi :)))). Iti urez mult succs, diseara la war-uri.

In alta oride de idei, ce mai faceti?

Nu uitati sa intrati la war-uri.

Sper sa pot ajunge. Curentul imi pica din 5 in 5 minute.

Noi facem bine.. :D

Sper ca azi sa nu mai fiu asa temelie la war-uri ... :| ieri chiar am avut o zi foarte proasta... drept urmare tre sa recuperam ce am pierdut ieri!

Noi facem bine.. :D

Sper ca azi sa nu mai fiu asa temelie la war-uri ... :| ieri chiar am avut o zi foarte proasta... drept urmare tre sa recuperam ce am pierdut ieri!

Peste vezi cum te prezinti in seara asta la War :))