Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut.

Maine stau acasa...este inchis liceul...

Tranquila...luam 3-4 zone astazi.

DACA SUNTEM MULTI ON,O SA LUAM ZONE DAR DACA SUNTEM 20,NU PREA AVEM SANSE,TREBUIE SA FIM PESTE 30!!!

Sper sa fiti on!

New avatar!

Edited by FCP Bizon

Salutare tuturor. Nu fiti tristi ca am pierdut 2 turfs aiurea. Ii lasam sa se bucure si ei de 3 turfs.

In aceasta seara, mai mult ca sigur nu voi intra pe server,deoarece trebuie sa plec la un chef.

Ascultati de AnDeD si JustThink. In cazul in care cei doi nu vor putea fii online, ascultati de rank 4, in special de AndreyCiubotariu si Bizon, dar si de liderul asasinilor ( Snipers ).

O zi buna.

Salut.Felicitari pentru war-urile de aseara,daca o tinem tot asa ajungem iara sus,unde ne este locul.HUOOOO ANDED MI-AI FURAT BESTUL... =((

Merg sa mananc si vorbim mai pe seara

Succes!

Edited by FCP Bizon

De ce a fost asa bine aseara? :)) Am iesit dupa 21.30

La sfarsit cand am tras linie,a iesit o zii destul de buna...sper sa se mai repete ziua de ieri...

Am fost putini si buni... :X

Salut all. Acum am venit si eu de la scoala si am o lene...

Imi faci un loc in asasini cat mai repede si iti fac lipeala cu ellafox =)))))

E o oferta pe care no pot refuza ai dreptate ( mare dreptate ) :))

Salut baieti. Imi cer scuze ca nu ma pot prezenta la war-uri,dar am niste probleme cu parintii.... Sper sa ma impac cu ai mei. Pt niste euro pe tel fac mare tam tam:-w.

Sper ca in aceasta seara sa ma pot loga, dar nu stiu sigur. In schimb, de saptamana viitoare voi putea intra. ( cred :)) ).

Felicitari pentru war-uri. Sunt mandru de voi ca puteti asculta chiar daca eu nu-s on.

Va pup.

Marti am fost plecat la o petrecere, iar ieri am fost plecat la spital la un unchi.

Edited by South Pimp LuNg