Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

BA fratele meu cand se baga ma sistemu ala de anti aimbot.exe si restu ??

De nu imi cumpar un monitor cu diagrama de 5m si sa vezi atunci ce tintesc dupa cladiri. O sa am o tinta cat capu de mare la m4 pe C .

Mda dupa cum vedeti de cand cele 2 orase (SF si LS) sun ocupate batalia mare e pe LV acum multe culori pe harta LV-ului.Sper sa ne tinem tare pt ceia ce o sa urmeze si sa fim uniti

Per total a fost o saptamana buna avand in vedere ca am fost in medie 17 oameni on la war...

Daca saptamana viitoare vom fi 25-30 la war 100% luam tot :D.

Asa va fii cu siguranta asta daca intra si LuNg cu AnDed la war-uri daca nu intra AMANDOI e mai greu

Salut.

Doar ce savurez un vin fiert :) .

Nu uitati sa postati evidenta la war.

Vorbim pe samp,succes!

Bine v-am gasit pe toti!

Welcome noi parca ne cunoastem mai de mult pe vremea cand faceam toate mafiile DM la 69 pe copi.Sterge pozele alea cu LSPD nu de alta, dar ne stricam reputatia de mafioti:))))

Edited by K0rS

Welcome noi parca ne cunoastem mai de mult pe vremea cand faceam toate mafiile DM la 69 pe copi.Sterge pozele alea cu LSPD nu de alta, dar ne stricam reputatia de mafioti:))))

Avataru il schimb, da semnatura ramane :))

Welcome celor noi !

Caut gagica pe server de preferat din Paramedics / Tow Truck Company sau Taxi ( nu conteaza orasu ) , da nuu , nu gasesc frate =)) . Una nu ma iubeste si pe mine dar nu stiu inca de ce , cu toate ca io mai am si pretentii sa fie frumoasa din factiunile de mai sus :)) , da nu gasesc si cand gasesc nu sta cu mine #-o #-o =((

Edited by DS SniPeRS

Welcome celor noi !

Caut gagica pe server de preferat din Paramedics / Tow Truck Company sau Taxi ( nu conteaza orasu ) , da nuu , nu gasesc frate =)) . Una nu ma iubeste si pe mine dar nu stiu inca de ce , cu toate ca io mai am si pretentii sa fie frumoasa din factiunile de mai sus :)) , da nu gasesc si cand gasesc nu sta cu mine #-o #-o =((

Mai bine stai pe curu tau...sau ai prea multi bani ?:))

Neata.

Welcome celor noi,sper sa ne intelegem foarte bine.

Merg sa mananc si apoi am putina treaba...

Succes!

Neata.

Welcome celor noi.

Sper sa ne intelegem bine si sa cucerim tot LV-ul cat mai repede!
Vorbim mai tarziu,bafta!