Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neaţa ! Gata şi cu şcoala...:) vacanţă . Azi poate avem şi noi o zi normală ,fară lag şi să luam cat mai multe turfs .

JustThink fix asta era problema :)) ,nu vezi primăria nu face nimic ,să alegem alt primar ...eu zic că Lung e perfect .

Succes !

Neata.

Hai ca au inceput frustrarile...nu-i bai suntem obisnuiti cu astfel de oameni :-J

Vorbim pe seara

Succes!

Neata, de astazi o sa intru si eu pe la waruri, dar nu la toate, nu o sa am timp, inca am incatvitatea...

ce ati facut de la 21:59 la 22:30? a trebuit sa ies :(

Am luat bataie la 10 puncte...

Sper sa fii rezolvat problema lagului si sa le aratam posthunterilor cine suntem

Sta cu fraps on 24/24 si tot noi suntem aia ai dracu' :-J

Dragi nobi. Eu voi pleca in aceasta seara la bunici si voi reveni sambata sau cel tarziu, duminica. Vreau sa ascultati de JUSTTHINK SI SA FACETI O TREABA BUNA IN SEARA ASTA.

Incercati sa nu faceti prostioare ca o sa am grija de voi sa va potoliti. Intrati la war-uri nu mai iesiti ca bebelusii la ora 20:30. E vacanta.

Salutare!

N-am postat de ceva timp aici, acum am ajuns şi eu acasă, mai pierd puţin timpul şi plec la sală.

@, Eu ies la 20:15. Trebuie să-mi fac temele şi să-mi beau lăpticul cu miere ;););)

@

Noapte bună mă bag şi eu la somn. Destul de bune warurile :) ,ne ridicam noi saptamana viitoare .. poate facem LV-ul mov .

Doky gege :) să ne înveţi şi pe noi să tragem aşa

Neata

Imi pare rau ca nu am putut sa intru la war...dar vremea de afara este foarte naspa si din cauza aceasta nu am avut internet.

Bafta!