Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La ce lag am si cum imi pica mereu... nu stiu ce fac la warr, apropo stie cineva doar la romtelecom pica continu?

Felicitari pentru waruri,pacat ca l-am pierdut pe ala cu Red Dragon pe ultimele secunde . O sa revenim noi si o sa le luam turful . Cat despre pașnici ,aia ce cautau la noi la HQ. in timpul warurilor cu ELC?

Bravo baieti pentru war-urile de azi! Speram sa fim tot la fel de multi si maine, sa nu fie ca spatamana trecuta... Luni si marti 30 la war-uri si Miercuri si joi ne culcam pe o ureche si suntem 16 la war.

Seara Bună .

Felicitări tuturor pentru că am fost aşa numeroşi la WAR .

Păcat de acel WAR care l-am pierdut la mică diferenţă împotriva celor din RDT , dar o să îl luăm mâine înapoi.

Eu am ieşit , ne auzim mâine în GAME .

Noapte Bună .

Felicitari pentru prestatia din seara asta. Maine, miercuri si joi vreau sa fim in acelasi numar la war.

Ati vazut si voi ca se poate. Sunt singur ca aceste victorii v-au prins bine si va fac sa vreti mai mult. Daca va place gustul victoriei veniti la war in fiecare zi a programului!

# Pentru turf-ul pierdut eu merg pe mana ghinionului. Nu va faceti griji, il recuperam!

Eh...am pierdut din prostia mea, dar nu numai. Daca observam care-i turful probabil luam o runda avans...si astfel castigam..dar nici voi nu ati observat :D..lasa..si maine e o zi ..lv-ul ne asteapta si ne roaga sa-l cucerim =))

P.S. Avem 26 rank 1, ganditi-va ce o sa dam dupa ceva timp, cand se ia rank:))

Edited by Padr3

Hadevarat!

Newlife, stiu ca esti experimentat in ceea ce tine de war-uri, dar nu toti sunt ca tine. O sa discut cu tine maine si cred ca o sa iti placa ce o sa auzi :)

Noapte buna!

# padr3 e nab

Edited by Bladestar

:))))))))) am retras pana sa-mi zici tu ;) si doar lui ii retrag altora nu, din distractie ma enervez cand fac abuzuri

#@BTD MaRa Nu retrage ba nimic.

Faceti posturi in prostie pe unde apucati. Ca altii nu va iarta pe voi.

Asta o spun din propria experienta. De acum ma fac cel mai mare post hunter.
Orice greseala pe care o prind in video/ss post direct.