Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

omu da si prin obiecte, l-a intrecut pe chuck norris. pupici asa facem cand suntem paleta ne "activam"

Expiratu 14 1 120

Edited by BTD MaRa

BTD MaRa am dat nu ştiu câte report-uri cu acest player "codat" foloseşte în prostie , la care la un /report mi-a răspuns "Shobo" - "L-am verificat , nu are nimic" , pe bune acum dacă nici ăla nu are nimic eu mă las de SA:MP .

Baieti,abia astept ca adminii sa vada ce coduri folosesc aia din bratva,nu se mai poate,asa si noi daca am folosi coduri am avea tot,si nu am pierde nici un war,noi suntem destul de buni si la war ne prezentam intr-un numar frumos,dar..aia rup cu codurile lor,totusi o sa vedem noi cine o sa castige la urma cand juma din pasnica lor o sa fie banati,sau poate nu,poate totul e pe pile si scapa usor....

@,

TERMINATI BA
Nu acuzati pe nedrept.

Nu au toti coduri exista si baieti curati.

Nu are rost sa incepem iar un conflict cu ei. Ati vazut clar, ne tin in posturi daca incepem.

Lasati-i.

Noapte buna neaa auzim maine

Frate,cum ma sa stau dupa aer conditionat sis a ma omoare,cum sa ma ia de pe banca cu deagle,cum? Toate astea mi se intampla numai mie,voi fi demis din cauza unor codati,in caz ca nu voi mai fi printre voi,ati fost niste colegi minunati in zilele acestea (3) ,noapte buna Pimps!

Edited by Cr shi atat

Eu v-am lăsat sper ca mâine să recuperăm tot ce am pierdut astâzi şi mâine este o zii .

Nu trebuie să ne facem nervi cu acei "nu dau nume" codaţi .

Eu am ieşit , ne auzim mâine . Noapte Bună .

28.05.2014 22:12 Blu3Strik3r Left the faction 28.05.2014 21:12 [rTn]domino14 Left the faction 28.05.2014 21:12 [rTn]DrW. Left the faction 28.05.2014 21:12 George. Left the faction 28.05.2014 00:11 Bogy03 Was kicked out (with FP) 27.05.2014 01:19 luisviton Was kicked out (with FP)

:))))) Astia din brava.. care ieri rupeau codurile...pe 2 iau prins si inca 4 au iesit cat De rapid au putut..

Neatza all...hai ca am mai scapat de niste codati aseara, ii rupem in seara asta, poate au prins si frica si nu mai baga...Si pe mine m-a verificat Vicenzo vreo jumatate de ora...:)) da-s copil cuminte...nu bag eu dalea:))

Neaţa .

Diseară sper să recuperăm ce am pierdut aseară , din câte am văzut cu toţii acei "copii" au luat BAN pentru că nu jucau curat şi sper că s-au învăţat minte şi colegii lor dacă folosesc acele zise "coduri" , diseară sper să fim mulţi 35+ şi să le dovedim că i putem bate şi să ne luăm înapoi ce ne-a aparţinut .

Ne auzim în GAME .

N-ati scapat de nici un codat din Bratva.

Inca n-a luat nici unu ban

O sa ia curand Expiratu ala.

Nu ii mai merge asa.

Cat de bun sa fi nu faci tu niciodata 29-1 fara coduri. :*

Neata.

Bun, m-am uitat peste invoiri si inactivitati, trebuie sa fim 34/35/36. Abia astept sa vad cati suntem, ca m-am saturat de inactivi care nu vin din lipsa chefului. Daca toti gandim "aaa, se descurca si fara mine ca oricum n-am chef..." ajungem ca bratva cand nu erau codati.