Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

#@SiSu cu S Chiar nu-mi pasa.

O sa vezi ca o sa cada si el curand. Cand eram in Bratva era fanu` meu nr 1.

Cand intram in game "salut sefule", mereu pe /f "musiQQ da magie rau la arme'' :))

mara007 poate confirma ca el a fost vreo 3-4 luni prin Bratva.

@, Prefer sa nu mai comentez, ti-am zis ce era de vorbit in game...stii doar ca cel mai destept intr-o cearta renunta primul, e decizia ta.. nu te-a alungat nimeni, imi pare rau de tine ;) ai ceva personal cu mine, te astept facebook.com/costel.maxineanu

@,

Mi-ar fi rusine sa sustin echipa aia ;)

Edited by Costelfcrb

@, 14 ani.... mai mult nu mai comentez :))))

update

• A fost scos eventul de 1 Iunie.
  • Nu mai pot fi efectuate apeluri (/call) către jucătorii care au mute.
  • Jucătorii cu wanted nu mai pot folosi comanda /requestevent.
  • Mesajele ce apar poliţiştilor la arestarea sau omorârea unui suspect au fost scurtate şi îmbunătăţite.
  • Mesajele comenzilor /ticket şi /confiscate conţin facţiunea poliţistului (pentru cel sancţionat) şi levelul celui sancţionat (pentru poliţist).
  • La selectarea unui instructor din lista /instructors se va executa automat comanda /call.
  • Jucătorii nu vor mai putea accepta refill sau repair dacă mecanicul nu este lângă ei.
  • Mesajul apărut când ţinta unui hitman iese de pe server conţine acum şi numele şi id-ul ţintei.
  • Jucătorii care primesc jail/ajail şi sunt pe /sleep vor fi automat scoşi de pe /sleep.
  • Comanda /deliver are un nou parametru, şi anume preţul ziarului. Noua sintaxă este /deliver [nume/id] [preţ].
  • Liderii au acum posibilitatea să activeze/dezactiveze chatul facţiunii prin comanda /togfchat.
  • Comanda /id afişează şi facţiunea şi rankul unui jucător.
  • Când un mecanic, medic sau taximetrist care a acceptat o comandă iese de pe server, clientul său va fi informat.
  • Adăugată comanda /fmotd pentru membrii facţiunilor. Liderul va putea seta un mesaj pe care membrii îl vor vedea la logare sau atunci când folosesc comanda /fmotd.
  • Pentru a parca o bicicletă personală nu mai este nevoie de licenţă de Driving şi nu se mai blochează bicicleta.
  • Ziarele de la NR se salvează şi în cazul unui restart la server.
  • Au fost adăugate 5 Tow Truck-uri noi în parcarea facţiunii Tow Truck Company.
  • Fiecare Tow Truck este acum dotat cu un girofar care se activează de pe tasta "claxon" (de obicei H). Acesta nu va fi vizibil în plină zi (la fel ca girofarurile de poliţie).
  • Câmpul "Muted:[]" din /stats va afişa secundele de mute mereu, nu va mai rămâne gol în anumite circumstanţe.
  • Pentru vehiculele de la Rent şi vehiculele personale veţi putea observa în partea dreaptă statutul vehiculului (încuiat / descuiat).

Mna.. Daca tot iesiti toti. Am plecat si eu pe afara ca deja m-am plictisit si mi-e cald.

Vorbim maine probabil, daca am timp sa intru. Pwp. :*

# Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa vorbesti baietas.

Nu sunt post-hunter. Fac posturi doar persoanelor care nu le sufar/sunt codati/ sau pur si simplu buni, pentru ca esti intr-o mafie adversa, si e normal sa incerc sa va scot membrii buni (cum a fost in cazul lui Bizon care da din picioare mai bine ca mine de pe c). Ma rog asta e partea a 2 a.

Pentru 3 posturi facute la voi nu inseamna ca sunt post-hunter. Daca eram post-hunter puteam sa va mai fac posturi in seara asta. ;) Check this.

http://postimg.org/gallery/7wniook4/

Edited by musiQQ nWo