Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, am observat ca sunt multi care ne vorbesc de rau prin RDT. Va dedic melodia asta:

NU UITATI CINE ESTE URSUL SI CINE SUNT CAINII.

$@L.

@,Ok, o să vorbesc cu Slade şi vedem... sper să nu ne facă post membrii lui că n-o să-i luăm şxi pe ei.

Umorul tau atinge cote negative.

@@BogdanM, Asa si daca fac c-bug ce ? Ti-e ciuda ? Fa si tu. Tzipatzi ca niste copii si la waruri si pe forum COD COD COD. Vezi ca ieri am fost luat la teste prietene, in caz de nu stiai. Pa si tie.

Sper ca nu ai facut public motto-ul ala de la semnatura. Nu de alta, dar cred ca iei premiul Nobel pentru idiotenie.

#Cuvintele cu rosu sunt random, salz.

Sufera baiatu', as spune ceva dar ma tem sa nu jignesc baoetii de 13 ani.Pentru ca si eu am avut acea vârstă. .

Codat e cuvant de post.

Daca ai si il folosesti bine GG uite ca eu daca as baga as lua ban pe secunda.

Nu risc la cata " valoare " am bagat pe serverul asta si cat m-am straduit sa ajung la acest nivel, sa-mi fac o reputatie si prieteni adevărați

Max pe tine nu te-am precizat.Sti tu ca nu am nimic cu tine si meriți respectul meu.

Edited by SiSu cu S

@@SiSu cu S, Nu îmi pasă cine eşti în faţa mea eşti un nimic păcat că te bat eu cu deagle tu cu combat/tec. Aşteptati-vă sancţionările chiar dacă nu vor veni aşa cum vă bazaţi voi. Pup dulce prinţeselor :*. Păcat că Bladestar mai e om cu bun simţ şi mai are grijă de voie că altfel ...

BA NOROC CA IAu Fw DACA LAS CE AM SCRIS.

Nu esti cu nimic mai presus decat mine.

Si tu tot un nimic esti.

Cu rrnko in PC

Pleaca la topicul tau si gura.

Joaca de placere

Si lasa " rambo " la pc

Edited by SiSu cu S

Huida ce nervosi ati devenit we.

Lasti-l in pace, daca vedeti ca o arde-n coduri. :*

Daca are cod ii vine randu si lui.

ValUarea se arata, nu se lauda :* (#2besturiazicuvoi$@|_P@)

Pwpici.

@@BogdanM, Fa evidenta si fw-u la inactivi, adica absenti.

@ Petriq, nu ne mai urmari sa vezi ce zicem despre codu' tau, lasa ca-ti vine randul si tie ca prima data.

# Hai noroc, viata mea, lasa-i in durerea lor pe baietasii astia care dau 3/3 pe unde ma intalnesc cu ei si pretind ca nu au coduri.

Maine, sper sa trecem de 30 pe members si 25 pe turf, pupnb

@, Sa stii ca de fiecare data cand vin copii pe zona, dau id maxtreme si ghici ce , e pe contul din LSPD, wow, si dupa 5 min intra si el la war.

@, Domnu', fw-urile pentru evidenta de ieri nu le dai? Ar cam trebui pt ca nu trebuie sa ne culcam pe o ureche ca am castigat si ca nu trebuie sa sanctionam, din contra, trebuie sa sanctionezi si atunci cand castigam si atunci cand pierdem. Sa le dai pana maine alora inactivii, macar.

Edited by LuNg ZEW

Vai Doamne.. Greu faci ba skill la car jacker.

Eu vreau skill 3 macar, ca sa pot fura masini de la RDT.. :)) Hahaha Mindfuc* :*

Ne auzim prin game.. Mai stau sa mai duc o masina 2.

Neata, acum m-am trezit si eu.

Ne vedem in game mai tarziu putin.

Abia astept warurile de azi, sper sa le castigam pe toate si sa iau si eu un best ( ar fi primul ) <3.