Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doamne, deci mă uimesc puştii ăştia din RDT cât de post-hunteri pot fii, sunt câţiva care stau numai la pândă, la cea mai mică greşeală pac POST, mă băieţi vedeţi-vă de treabă, ieşiţi afară, e vară, e cald nu mai vă trăiţi viaţa doar in SA:MP, nu sunt eu post-hunter sunt anti-post hunteri dar vă spun sincer că la cea mai mică greşeală cine va greşii în faţa mea nu îl voi ierta. :)

Şi cine credeţi că este Sawyer? Nimeni altul decât fostul membru Jackson RDT care a luat ban pentru aşa zisele coduri interzise, am aflat singur asta, puteţi vedea tot aici la postul meu de mai jos în acest topic.

Click

Aştept +1 ;;) .

• ​De azi o sa acord mici recompense membrilor care au secunde pe turf si care au killuri.
  • Pentru secundele pe turf, trebuie sa aveti minim 1000 de secunde la toate warurile din acea zi.
  • Pentru killurile la war, trebuie sa aveti minim 10 killuri + minim 960 de secunde state pe turf.
  • Pentru cei care fac minus mai mare decat -5, si nu au minim 960 de secunde pe turf o sa primeasca amenda de la 3.000$ pana la 10.000$.
  • Ai luat best la un war si ai 960 de secunde in total, o sa primesti 3.000$.
  • Ai facut 1000+ de secunde in total, o sa primesti 2.000$.
  • Dar, daca ai minus si ai peste 1000 de secunde nu vei primi nimic, in schimb poate vei fi iertat de amenda.
  • Cine are cele mai multe secunde, acela va fi premiat cu 2.000$.
  • O sa dau un exemplu: daca sisu are 16-10 in total la toate warurile si are 1050 secunde, si daca skipper are 5-4 in total la toate warurile si are 1500 secunde, el va primii cei 2.000$.
  • Iar pentru killuri, nu este neaparat sa iei best, daca ai un scor bun la toate warurile din acea zi, tu vei fi castigatorul, exemplu: ai 50-15, si 960 de secunde atunci o sa primesti 3.000$.
  • Minim 10 killuri la toate warurile, si maxim 5 deaduri + minim 960 secunde.
  • Cei care fac scor bun si au secunde pe turf vor avea salariul saptamana mai mare decat ceilalti membri.
  • Dar va trebuii sa ascultati de Lider / Sublider / Rank 5 / Rank 4.
  • ________________________________________________________________________

Sa dati tot ce puteti maine la war, am uitat sa precizez, secundele pe turf, te pot ajuta chiar sa scapi de amenzile pentru scor slab, dar trebuie sa ai minim 1400 de secunde, sa ai la fiecare war minim 350+

Cei care aveti scor mai mult de -5 si aveti secunde sub 1400 o sa primiti amenda.

Cei care aveti scor mai mult de -5 si aveti secunde sub 960 o sa primit amenda + FactionWarn.

Sper ca m-am facut inteles. O zi buna!