Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna, ma bag si eu la un meci, doua de lol si am iesit.

Totup a inceput acum 1 an cand am parasit factiunea lspd pentru a aplica in H.A, dar din nefericire am picat armele. Ei bine, nu de mult timp shooter losese lider si am zis sa incer si eu pentru prima data un gang dupa noul update, cel cu Sf si etx. Ei bine, nu eram asa convins sa aplic, dar am făcut-o cu toate ca am aplicat si retras aplicatia de vreo 5 ori. De atunci, factiunea southern pimps mi-a intrat in sange si nu ma pot despărțitl de ea. Multa lume se mira cand ma vedea in gang, eu traind doar in departamente. De atunci, aceasta factiune a renascut. Pot spune ca a inceput dominatia mova cu mici caderi de cateva săptămâni adunate. Sper ca tradiția aceasta sa fie dusa mai departe de toti liderii ce vor urma si anume, sa domine si sa fie una dintre cele mai tari. Dupa mine, locul acestuia in topul gangurilor este 2.

Alte cuvinte frumoase data viitoarea!

Maine sper sa ajung si eu la war, daca nu, voi interveni ca si cop. Nu o sa mai vedeți adversari pe turf :))

Nb

@, Esti un om pe care,desi nu il cunosc,din spuse,din auzite,din putine vazute stiu ca esti un om cu,caracter,serios,inimos,ajuti la nevoie,dar esti si drastic. Eu joc SAMP de 3 luni si pe B-Zone de 3 luni.... Nu am cunoscut de aproape acesti oameni dar sunt de nota 11:

Gen: Padr3,SiSu,Lung,Florin_HBK,Zokee,Shooter,Vicenzo,AlexM,Royce,karan,CarL, si mai sunt... Dar membri S.P sunt niste membri de nota 11,fiecare cu defectul lui...

@@SiSu cu S, No bun ma... Ia zimi... De exemplu fac -5 la un war si -5 la alt war. Iau FW? Sau daca fac -5 la un singur war iau FW?

Neataa, ce mai faceti? Eu tocmai ce am venit de la alergat, sunt mort :). Bag si eu un somn si ne auzim la wars!

@, Da stiu, devine enervant.

Ce s-a intamplat cu RPG-ul de nu apar warurile? Sau nu avem waruri astazi?

Ce urat, si ce chef de wars aveam...

Mdea, am iesit afara, urat fara waruri. Ne auzim pe seara, sper ca maine sa avem totusi.