Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

sisu nab dece dai fw pe motiv evidenta war cand stii ca am inacitivtate

Eu postez aici de pe tableta nush ce are de nu mg pm sau mention ca iti dadeam

Dovada FWului pentru rambo- MrCoffe, DOC si fresh -http://i.imgur.com/jnYj9Ir.jpg

De azi NU MAI ACCEPT INVOIRI/INACTIVITATI. Problema voastra, poata sa va moara purcelu' vitelu' sau ce vreti voi, daca nu veniti la war, nu va invoiesc.

Daca veniti la war si va prind AFK mai mult de 2 minute atat in HQ cat si langa el, aveti FW. Daca va mai bateti pe hely lafel. Daca AVANSATI AIUREA AVETI IASARI FW.

Daca mai comentati aiurea, FW.

O sa curat factiunea asta. Nu mai vreau sa va aud cu chestii de genul '' Ai stricat factiunea'' sau altele si mai rele. Cand raspund la o aplicatie, nu am de unde sa stiu ce o sa fie in viitor, daca acel membru o sa fie activ sau o sa o arda in inactivitati.

Ca sa scap mai rapid de inactivi, de azi, o sa facem antrenamente in fiecare zi, de la ora 12:00. Acestea o sa conste in: duele deagle, dupa o sa va explic tacticile la warurile care urmeaza, si la urma ne adunam la HQ si ne pregatim de waruri. Lafel, nu accept scuze de genul : merg la spital sau dastea sau ca nu ma pot trezi. Eu ma trezesc la ora 8: 40 in fiecare zi ca sa aveti voi war.

Nu trimiteti PM cu invoiri, ca nici nu le citesc. O zi buna va doresc.

T/C ca sa vada toata lumea.

Salut Southern Pimps.

Astazi la war-uri NU am fost EU. Mi-a spart cineva pw.. am avuto usoara dar am schimbat-o.

Eu nu am putut participa la war-uri deoarece,pe ne asteptate dupa antrenament(12:30) a fost ziua unui coleg si ne-a dus la Strand si ne-am balacit. Si nu am avut net sa dau PM lui Padr3 dar s-a rezolvat deoarece Padr3 e un om de nota 11.

Ne auzim in game. Sper ca maine la war-uri sa ne mearga bine

Padr3 e un baiat de nota 20 la fel si Sisu...Imi pare rau dar dupa primele 2 war-uri stranse..Mi-a cazut netu , cred ca de oftica ca ma lua cu secunda ..ca de la 6-1 la 6-8..E ceva urat..

Am mers cu lag mare deagle nu tragea..Am noroc ca vad bine la distanta cu m4 ca altfel nici in pasnica nu ma primea la cum trag.. Scuza-ti absenta la cele 2 war-uri ? Sau 1..

Neata Pimps.

Bai cat de inocenti sunt astia din RDT in frunte cu SEBA cica BUG,mai face si reclamatie :)) . Nici nu stiu ce am facut,,dar in fine..

Ne auzim la war-uri/game. Sper sa fie bine astazi.

Padr3 daca nu scapi de cei care fac numai - la toate warurile nu o sa mai ramanem cu turfuri!

Degeaba ma chinui eu cu, Culoare si Allen si cei care mai fac + !

Deci ia atitudine si urat din partea ta la faza cu Asu! Si el este unu dintre cei care au aproape numai - la war !

Succes!

Edited by DauMagie TyKy

Neata SP, ne auzim in game.

Sper sa facem ceva la wars azi.

Buna dimineata la toti ! Azi la ora 12:00 - O sa recrutez 3 assasini, pentru a deveni assasin, trb sa ai minim rank 2 !

Cititi Topicurile Assasini / Assasini si Black-List ! O sa dati un test, din regulament si arme !

Multumesc !