Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Hmm :-?, nu ştiu despre ce e vorba, dămi un PM sau contactează-mă în GAME, noapte bună şi ţie. :*

@@SiSu cu S, Salutare şi ţie nabete. :));))

Mâine la 11:50 să fiţi la HQ în LINIE pentru a susţine ANTRENAMENTUL înainte de waruri.

Mai stau puţin şi ies şi eu, ne auzim mâine dimineaţă în GAME.

Noapte bună.

@, Neaţa şi ţie.

Acum m-am uitat şi eu la update, e tare rău, mai ales şi chestia care îţi arată cu verde pe centrul ecranului sus "SAFE-ZONE" şi că primeşti disarm, bravo lor, la mai multe update-uri. ;))

-Slab rau de tot, nu stiti sa ascultati si sa faceti si voi ceva calumea.

-ORI INCEPETI SA ASCULTATI SI SA FACETI LINISTE ORI O SA AVETI FW PE BANDA.

-Alta solutie nu mai avem... Deci de maine incolo Liniste pe parcursul warului si inainte de war.

-Propun sa se aleaga cate 3-4 + Lider/Sublider persoane care sa coordoneze warul ( dar nu toate odata, sa se stabileasca la fiecare war cine coordoneaza ) si doar acele persoane sa vb pe /f inainte si in timpul warului.

Sper sa vedeti si voi ca e nevoie de asa ceva si sa ascultati, lasati inactivitatile, daca nu sunteti capabili sa veniti 2 ore la un war atunci aveti demisile deschise..

Sper sa intelegeti asta si acest lucru o sa il discut si cu padr3 si sigur o sa vrea asta.

Daca intelegeti ce am scris aici si sunteti de acord vreu sa dai + sau un coment Pro sau contra si dc asta.

Succes!

Edited by DauMagie TyKy