Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

nu mai avem... Deci de maine incolo Liniste pe parcursul warului si inainte de war. -Propun sa se aleaga cate 3-4 + Lider/Sublider persoane care sa coordoneze warul ( dar nu toate odata, sa se stabileasca la fiecare war cine coordoneaza ) si doar acele persoane sa vb pe /f inainte si in timpul warului. Sper sa vedeti si voi ca e nevoie de asa ceva si sa ascultati, lasati inactivitatile, daca nu sunteti capabili sa veniti 2 ore la un war atunci aveti demisile deschise.. Sper sa intelegeti asta si acest lucru o sa il discut si cu padr3 si sigur o sa vrea asta. Daca intelegeti ce am scris aici si sunteti de acord vreu sa dai + sau un coment Pro sau contra si dc asta. Succes!

Cam ai dreptate. O sa aleg niste membrii care sa ma ajute sa coordonez, sa faca dovezi pe rambo si pe cei care nu asculta si sa aiba detectiv pentru /find pe toti membrii pentru a fi siguri ca se afla la war.

Pentru ca nu am avut sedinta, o sa va spun aici lucrurile mai marunte. Incercati sa fiti mai activi, azi am fost 30 pe members, daca ne miscam mai repede poate o sa fim 30 si pe zona. Ideea e ca nu trebuie sa va mai mocaiti atat la HQ. Ati iesit din HQ, frumos va urcati intr-o masina si asteptati 2-3 secunde sa vedeti daca vine cineva, daca vedeti ca nu vine nimeni mergeti pe turf unde sunt mai multi colegi. Nu va mai opriti in mijlocul drumului pentru M4. Nu mai cereti M4 soferului, iar soferul trebuie sa accepte M4 cand ajunge pe turf. Cum ati ajuns pe turf, va dati jos si o luati la pas, pentru a face influenta, nu mergeti cu masina pe tot turful, plimbandu-va dupa inamici. E foarte important sa ne miscam cat mai repede. In urmatoarele zile o sa pun pe cineva la HQ sa vada cum va miscati, daca nu va miscati OK (adica stati juma de ora la HQ) respectivul o sa va filmeze si eu o sa acord sanctiunea, adica FW. Cand ajungeti pe turf, nu stati toti intr-un loc. Imprastiati-va cat de cat, sa fiti maxim 4-6 intr-un loc, nu 10-15, in caz ca se face kamikazee sa nu omoare jumatate din factiune. Incercati sa va organizati singuri, sa va gasiti pozitii bune de unde puteti trage in inamici, faceti-va baricada din masini, orice. Daca reusiti sa faceti asta, nu aveti cum sa faceti minus. Daca tineti la viitorul vostru in factiune, puteti merge inainte de war pe turf si sa aruncati o privire, pentru a cunoaste cat de cat zona.

Trebuie sa incepeti sa fiti mai uniti, nu pentru orice kill sau orice prostie sa-mi dai PM. Incercati sa tineti unul la altul, sa va ajutati, sa va puneti cate o pila la nevoie, asa se fac prieteni. Dejeaba stati cu mana pe F8 la orice greseala poc, PM. Nu spun sa nu trimiteti PM, dar faceti asta in situatii grave.

Mesaj menit celor de rank mare: Asu, Musiq si Sisu. As dori mai mult ajutor in timpul warului. Incercati cat mai mult sa va faceti auziti, sa va coordonati colegi mai mici si sa ii ajutati in orice situatie. Nu aveti rank 4+ doar pentru tec si combat. Faceti dovezi pe cei care nu asculta, pentru a-i putea linisti. Nu pot face eu toate lucrurile: coordonat, sa fac +, sa dau sanctiuni, sa fiu atent tot timpul pe minimap care unde merge. Voi ar trebui sa ajutati la asta, cum vedeti ca cineva avanseaza exagerat, ii filmati numele si va retrageti, astfel o sa prinda mare lume de frica, si nu o sa mai mearga rambo. Musiq, nu trebuie sa ma intelegi gresit. Nu am nimic cu tine, dar trebuie sa ma iau putin de tine. Iti faci treaba OK ca rank 4, dar se poate mai bine. Esti un potential urmator lider, deci trebuie sa inveti cum sa coordonezi, cum sa te faci inteles. Daca nu trag putin de tine, si de ceilalti rank 4+, nu o sa invatati niciodata si o sa ajungeti in situatia in care o sa va para rau ca nu v-am certat.

Cam atat am vrut sa va spun. Nu sunteti '' pasta'' la arme, dar cu putin antrenament o sa fiti OK. Topic close sa vada toata lumea. O sa revin cu edit daca-mi mai vine vreo idee despre ce am vrut sa va spun. Sanatate!