Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nici eu nu prea am somn..

Ieri am stat afara pana la 05:30 ... Acum nu pot sa dorm iar.. Cand incep iar liceul o sa fiu mai mult mort, decat viu cu programul asta.. :))

Noapte buna celor care s-au culcat. :*

@@SiSu cu S, Vai ce-ti mai place spamul.

Maine trebuie sa fim CAT SE POATE DE MULTI ON LA WARS. De maine chiar sanctionez, s-a bagat virtual world, deci avem ocazia sa aratam ce putem. Probabil(100%) in urmatoarele zile o fie FULL bugs la war, da trece si asta. De maine se va reintroduce evidenta arms dealer. O sa va explic mai tarziu in ce consta.

Nu mai sariti cu demisii aiurea, va rog eu. Nu va mai certati pentru orice chestie.

@,Padr3, s-a modificat jobul arms dealer.

Eu am skill 5, imi pot crea singur arma,putem cumpara materiale de la depozit, o sa vedem distanta cand murim pe turf etc.Update-urile astea ff bune mai putin chestia care iti pica arma 1$ si 10hp cand mori pe turf.

Deci nu mai bine scoti evidenta arms dealer pentru skill5 ? :)) Tu stii ca eu dau arme la toti :> :> :*

Baaa penala rau de tot asta =))))))))))

Edited by rTn Sniper89