Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Am avut si eu problema asta mai de mult dar din cate tin eu minte mi-am bagat gta iar...

Neata Sp. Hai sa aratam interes azi si sa castigam tot!

Salut Pimps ! Am ceva imagini mai vechi pentru voi cand eram eu "city fish"

http://imgur.com/a/Uc2Gl#6

Scuzati ca am postat aici, nu dati report va rog, topicul imagini e inchis !

Apropo, Padr3 ai fost un lider de nota 10 si esti pr meu number one, pwp :*

Hai baieti, va bate Rdtu ? Daca as putea as veni la voi iar, dar asta e !

Succes cu LVU :*

Hai salut,nu va dati batuti,oricum sunteti mai buni ca RDT,stiti si voi asta doar ca ei au ceva aparte,stiti la ce ma refer(cheats).

Pana la urma o sa-i sece si pe ei usor,usor.Cata invidie pe copilu asta ca nu a trecut testul http://i.imgur.com/8saLzy1.png.LV MOV.Sper sa nu primesc report.Bafta!

Maine fara waruri, pentru ca nu se poate castiga. O sa facem alte activitati, pentru ca la waruri ne facem doar nervi. Nu putem spune ca Tsar sunt codati, sunt doar multi, si ei asculta. La noi asculta sa zic asa, vreo 40%, 20% inactivi si 40% rambo si nabi...sper sa mai rarim din inactivi, dupa sa ne ocupam de partea rambo. O seara buna. Nu va necajiti ca nu avem zone, codu' lor nu e permanent. Pana scapa adminii de cei codati, poate, o sa fiti rank mare si o sa savurati victoria atunci. Mult noroc!