Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu mai pupati voi ma lider ca Padr3 ! Va garantez eu :* Succes Padr3 esti Nr 1. Asa sunt uni doar post au inteles ei ca se face pe acest jok.

Timpul le rezolva pe toate!

Codatii nociodata nu au fost tratati ca atare. Ban 30 de zile asta e sanctiune pentu un codat mai nou. Si cei care joaca cinstit nu sunt stimulati cu nimic. Degeaba se schimba serverul si se vrea mereu sa se aduca ceva nou daca mentalitatea e la fel. Succes Padr3 esti fratele meu si asa o sa ramai mereu :*

Edited by DauMagie TyKy

Pana la urma nu ma deranjeaza ca mi-a scos liderul, ma deranjeaza modul in care a facut-o. Nici macar un ramas bun, un last-SS. Cand am intrat direct civil. Si ce ma enerveaza mai mult e faptul ca eu am muncit un an si ceva si tot eu sunt sanctionat ,consider eu, pe nedrept. Dar asta e viata, nu totul e corect.

@,

Nop... wait :))

Hi all, what's up?

la fix am iesit :* Noapte buna

Maine nu intru pana pe la 12 / 13, la 10 am programare la dentist (ma tem de ace mama lor =)) ), dar eu cer injectie (Stiu e stupid =)) ) nu imi place sa simt nimic la un dentist, e ciudat sa umble el acolo, am incasat un pumn din ala "dur" si s-a complicat treaba, ne auzim maine/

Edited by SiSu cu S

@@SiSu cu S,Ba eu am pierdut 60k la barbut si tu te vaiti ca ti-e frica de dentist....

Ba cred ca vand nrgu si ma joc cu amigo pe 100k 10 runde =))

Hai nb, ne auzim maine

@, AI fost un lider de nota 10, pacat ca unii noliferi sar cu post direct.. Viata nu este corecta

@, Putini si buni/corecti fata de multi si codati sau slabi. O sa trecem si peste asta dar pacat de Padr3, o vara pierduta aiurea. Exact cum a zis si el : Macar un adio !