Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eh..nu a fost asa rau astazi, pentru prima zi de war cu Sisu lider. O sa incercam sa organizam mai bine, dar trebuie sa ascultati. Si cu verdant aveam o sansa daca ascultati si statea in spate pe cladirile alea. O sa mai recrutam cativa membrii si speram sa ne revenim cat se poate de repede. Trebuie sa-i multumim lui Bladestar ca ne-a scapat de o mare parte din ''talentele'' lui Slade.

SISULEE da attack in lv:))

Mult noroc, ne vedem maine la war, eventual antrenament.

Nu a fost rău pentru astâzi, prima zii a lui SiSu ca Lider al aceste facţiuni, e bine că ne-am luat HQ-ul, dar totuşi dacă a-ţi fii ascultat am fii luat şi acel turf din LS al celor din Verdant.

E bine că am fost mulţi, 26 din 32, sper ca mâine să fim mult mai mulţi ONLINE şi să recuperăm/păstrăm HQ-ul.

@@SiSu cu S, Bazat tipu' ce sa mai zici:))

Ce-i cu linistea asta p'aci? Nu facem si noi un DM in game? Daca e, sunati-ma pe contul mare va roog:D Mai am putin si scap de FP.

Maine de nu ascultati incepem cu sanctiunile. O sa stau cu sisu si vlad pe skype ca sa coordonam si sa facem un war LUX. Daca nu va pricepeti la deagle, stati retrasi si sustinetii cu M4 pe cei priceputi, si pe rank mare cu tec si combat. Va garantez ca puteti face O GRAMADA de kills daca stiti unde sa stati.

@,Daca o tinem tot asa usor usor recuperam lv, ideea e sa ascultam de Padr3 sisu si vlad si sa fim 25+ on.

PS: GG vlad, mi-ai furat bestul.. te-am rugat ceva nu m-ai ascultat.. te tin minte!

UNBAN LUNG http://forum.b-zone.ro/topic/232824-campanie-ban-qmenthol-sau-unban-lung/ SA SE FACA DREPTATE

Daca suntem corecti sa fim pana la capat, nu?

Pabblo nab a luat ban pentru reclama....vai vai...

O sa recupeream rapid zonele, daca ascultati si sunteti cuminti, si NU mergeti rambo decat atunci cand vi se spune. Uneori e OK sa mergem in ei, uneori nu. Si faceti liniste la war, lasatii pe cei care se pricep sa organizeze, cereti doar FVR. O sa adaugam si raportul de arms cat se poate de rapid (sper, e decizia lui sisu) pentru ca multi se planga ca nu primesc arme.Vedem cum facem. O seara buna in continuare.