Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sincer să vă spun, m-am plictisit să îmi bat capul cu organizarea şi tacticile la war, poate că nu am câştigat multe turfuri pe capul meu dar totuşi sunt câteva câştigate pe capul meu. De acum încolo dacă vreţi să luăm HQ RDT respectiv TTB ascultaţi bine ce vă zic în timpul warurilor pentru că dacă luăm LV va fi greu să îl menţinem şi ne trebuie disciplină, respect, seriozitate, concetrare şi nişte nebunie în toată chestia asta deci .... băgaţi bine în cap ce am scris aici nu repet de 2 ori. Noapte bună !

#EDIT: Nu vă bateţi joc de munca altora X_X

Edited by Shaw

Neața!

Ce frumos e cu două faction warnuri! =))

Mi-a fost prea "lene" să mă trezesc. Am zis, hai că dorm o oră sau două și intru pe SA:MP la waruri. Pe dracu`! :))

Pare rău de absență. Oricum nu mă deranjează FW-ul. Sunt și ocupat cu RPG3 și voi fi și pe viitor, deci nu voi mai sta prea mult pe aici.

Noapte bună celor normali care acum s-au culcat, nu s-au trezit. :))

Edited by Leventhe

Leventhe nu esti singuru ca a uitat sa se trezeasca:)))).

Am dormit de pe la 6, dar am reusit sa ma scol la 8 jumate.

ps: Neata pimps.

@, Vrei sa vezi cum se baga adversarul in HQ?

Aici eram si eu. Mi se pare ca s-a luat best cu 40 si ceva de killuri, eu aveam vreo 30 :)) . Amintiri amintiroase.

Neatza buna la toata lumea..inca un weekend si vin tezele..

Pentru fanii din RDT

https://www.youtube.com/watch?v=ES8ilMFc5vg&feature=youtu.be

Imi dai si mie modul tau pe arme si tinta te rog ?

Asa ai zis si joi si vineri ai foat off. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Ce faceti? Intru si eu mai tarziu ingame, pana atunci mananc si joc far cry 4.

@@Ryakk, Păi ce să iau cu voi mă dacă nu mă ascultaţi? De acum şţii ce fac? nu mai organizez eu, îl las pe Richie şi eu mă pun să fac + mare ca voi, msmsmsmmsmsmsmsms

@@Ryakk, Păi ce să iau cu voi mă dacă nu mă ascultaţi? De acum ştii ce fac? nu mai organizez eu, îl las pe Richie şi eu mă pun să fac + mare ca voi, msmsmsmmsmsmsmsms

Edited by Shaw

@@Shaw, daca o sa faci asa, sincer nu iti vad prea bine subliderul.

Ca sublider trebuie sa coordonezi si daca nu asculta sa sanctionezi.

Ca sa ai sublider, trebuie sa te dedici putin acestui gang.

Nu conteaza ca pierdem sau castigam, conteaza sa fim uniti, cati mai multi la war si liniste.

Crezi ca ma impresionezi pe mine daca iei tu best?

Daca as avea rank sau daca m-ar asculta pe mine macar cativa membrii iti spun eu ca nu era chiar asa rau. ( evident cand lipsesti tu/ sau richie).

Cunosc absolut toate turfurile din LV, bugurile in unele cladiri si multe alte chichite pe care tu si restu nu le stiti. Daia am unele zone in care fac un + destul de mare...

ps.: rizea, pls, pls nu sunt codat, trag doar foarte bine, ti-o spune si shaw, lung ( el m-a invatat tot ce stiu).

Edited by Ryakk

Am dat ex: că dacă şi eu aş sta să fac scoruri de best şi nu aş organiza nu sar ajunge nicăeri, de când am funcţie de SL nu am mai stat de scoruri se poate observa pe RPG că am stat să organizez în loc să fac + ca mulţi alţi de aici.

@@Shaw, asa este.

Daca nu fac + inseamna ca sunt praf la arme, cand fac score pe + vad ca mai bine avem influenta pe turf.

Pai ia ca de azi nu mai dau eu m4, merg pe turf, stau intr-un colt si dau /gro, fara arme, sa vedem cat de bine este atunci. :D, o sa fac asta pe HQ rdt, sa vad cat - fac xD

Ba, terminati-va ma, am fost 21 on, normal ca nu luam HQ RDT. Daca eram ca-n prima zi 38 de insi pe turf, credeti ca mai erau probleme si se mai certa lumea?

E vina celor care n-au intrat, din cauza lor am pierdut, nu din cauza celor care au fost on.

Chiar daca aia au fost 15 insi, ei dadeau enter si erau pe turf, si 15vs21 pe HQ, nu se leaga.

Ganditi-va ca am luat 5 runde in 21 de insi, daca eram 33+ ii tineam in HQ.

Concluzia mea este, sa nu va mai ciondaniti atat, sau ciondaniti-va cu cei care nu au intrat.

Salmsmabaglaserial.

@@RoberT ZEW, nu ne certam. Suntem foarte buni prieteni. Noi doar discutam niste lucruri.

Ne iubim asa de mult incat imi permit sa "fac misto" de shaw.

mzmzmzmzm ryakk talent.

I-am dat lu rizea 3/3 cu 20 HP si el avea combatu in mana si acu ma face codat, mzmzmzmzmmz, pslsplsplspls.

Am terminat in vara de 2 ori BF4 la hard.

Ultra settings, 60 fps-uri. Mzmz

Este super genial jocu, merita incercat. Acu vreau sa termin far cry 3, pana apare update la far cry 4. Deci papa samp/ waruri, bag demisie. <<joke aunt nab>>.