Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Caps, stai linisttit, ca daca facem 40 de membrii, ne ridicam.

Dar avem nevoie urgent de playeri, pentru ca au iesit destul de multi.

Euro nu mai am, dar in loc de 1 euro iti dau 2 dolari, ce zici?

2 dolari in realitate,accept asta :))

Neata, de azi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine. Sunt retardat.

RADUCULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,ESTI UN NABBBBBBB

@, Iesi ma, ce cauti tu aici ? manca-te-ar lei de urat <3 BINE AI VENIT RETARDU' SV <3

Bun venit si celorlalti barosani !! acum am venit si eu de pe afara.. mai chatuim in game :* :* ryakk fata mea :* luv u faaaaaaaaaaaa!!!

app ryakk, place skinul rapidistului ? <3 http://i.imgur.com/wGacT2o.png

Edited by costelfcrb

Costel b3t0n =)))))))))))

Welcome noilor membrii.

Cat mai activi la waruri. Ma rog, cand vom avea waruri...

Edited by Ryakk

GG raeza pt leader ;)

Waiting for tomorrow's wars :D

MouniR, we'll not have any wars tomorrow.

PS:

*Incetati cu spamu si cu posturile aiurea in acest topic. Daca vad posturi gen "Salut, ce faceti?" "Neata" ..etc sau orice alt post pentru +1, o sa inchid topicul si o sa fiti sanctionati atat in joc cat si pe forum, folositi acest topic pentru discutii serioase legate de factiune, daca aveti ceva probleme legate de SA:MP, PC, moduri sau altele. Puteti sa va salutati si in joc pe /f sau pe orice alt mijloc de comunicare, dar nu aici. Sper ca ne-am inteles si aveti grija ce faceti, nu iert pe nimeni.

*Apropo de war-uri, o sa va spun in joc si pe forum cand o sa dam /attack dupa ce o sa facem un meeting intre liderii de gang, pana atunci nu mai intrebati de war-uri.

@@rizEaa, Eu unul am inteles.

Ti-am acordat si un +1, si nu voi mai posta aici comentarii doar pentru +1 si nu mai fac chat aici.

Ai dreptate, este un topic destinat factiunii, nu chatul membrilor.

De acum in colo voi posta doar strictul necesar si in cazul in care am nevoie de ceva.

Noapte Buna.

Daca nu postam noi...cine altcineva sa posteze in topicul asta ? eu unul nu cred ca am postat doar "neata, salut, ce mai faceti" si legat de joc mai mult de "da-ti ad ca recrutam" ce ai putea sa vorbesti aici, de war-uri ce sa mai zici/dm intre ganguri care cica nu mai e permis ? totusi... e destinat membrilor acestui gang...infine... nu inteleg de ce se mai numeste "discutii INTRE MEMBRI"