Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci asa ceva :)) Nu pot sa cred in ce hal pot face unii pentru o banalitate :))) http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/19297Doamne, bai asta care esti "sublider" ,mi`ar fi rusine in locul tau sa fac posturi de genul. Tu crezi ca sanctiunea o primeam pe ochi dulci? Tu gandesti inainte a face un post de genul asta?

PS: Te rog sa nu mori ca vrem sa fii de fata cand o sa va tinem in HQ.

PSS: Love you :*

Salut Southern Pimps.

Saptamana asta nu avem war-uri.. din nefericire.. Ce rau e fara war-uri ma...

Astazi, 12.04.2015, clanul Legendary Shooters[LS] a cucerit orasul LV alaturi de .FaStH., Sprites, Sylvyu_Google si Ansife(ak alifie). GG noua- http://postimg.org/gallery/lfqhe1g2/35036399/

Ryakk geniul, impreuna cu gangul Avispa Rifa si clanul ZEW va uram sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Sper sa va distrati pe o vreme asa frumoasa! Va pwp!

Salut pe toti fostii mei colegi, Ryakk iz back, pacat ca nu ati avut locuri pentru revenirea mea in pimps, ma rog..

Inca tin la multi dintre voi si imi este dor de momentele frumoase, inca mai am poze cu Richie/ Rizea cand erau ei lideri, cand eram 37 on, 35 pe turf.. Ce momente, sper sa mai avem ocazia vreodata sa le retraim..

Sarbatori fericite va doresc talentatiilor.

In primul rand tin sa va urez sa pasteti fericiti!

In rest, eu sunt noul vostru coleg de valoare dupa cum ati apreciat voi singuri (ms). Impreuna sper sa dam magie, sa ne intelegem bine si etc. Uitati cum sa faceti ca sa ajungeti sa dati magie ca mine si manu Beyond: cand muriti, ascultati melodia asta

P.S Cei care se stiu ca sunt palete si rup - va rog sa iesiti de acum pentru ca valorosii au nevoie de locuri, $@L ms.

@@AIM Katzuno Valoare, Alai boss, de cand n'am mai ascultat melodia asta. #Valoare . Te caut in game, avem ceva de vorbit.

Neata Southern Pimps, ce mai faceti voi? Cum mai traiti? Sanatosi?

Ba ce rau e fara war-uri.. stam si frecam menta..

Salut Pimps.

Bajetii astia din RDT o cam dau in nesimtire.. Se vede ca nu mai e Ciuby lider.. ca e umflatu' ala de mihai... Noroc ca e [b0t] acolo ca altfel erau 0 pe /turfs.

DA lasa, ei sunt b0ti noi aur.. Sa vedem..

Ei deja ne iau la misto ca ne bat.. =)) Sa le dam o gura de aer proaspat