Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Normal, Hitler style abia asteapta sa fie pus in practica oricand :)) Poate cu acest stil scapam de rambo si restu silverilor care nu stiu sa tina deagle in mana.

Edited by NesTea Sven

Salut.A dat domnu si am scapat de codatii din avispa...Nu erau chiar toti codati.4-5 de acolo dadeau fara coduri dar sNr,Lung etc... le sar.

Acum ELC v-a lua tot SF-ul!Am rezolvat si eu cu netu!

De la ce ora is warurile luni?

BA incetati cu aberatiile astea. Toti ati folosit coduri, nu mai ciripiti atat la sNr. Taceti.

Oricum,

E GREU DE OBSERVAT?

AVispa Rifa se muta in TTB

TTB o sa ia LV LS si o parte din SF. O sa vedeti voi.

Noi trebuie sa ne tinem tare si sa nu plecam ca femeile

Ba nu va inteleg. Ce daca ''aia'' din Avispa Rifa se muta in The Tsar Bratva ? Sunt doar niste copii de 15 respectiv 16 ani care se joaca cu renko.eke ca na, nu sunt in stare sa dea magie singuri, majoritatea membrilor din Avispa Rifa sunt suspecti de coduri. Pe bune acum exagerati, daca se muta in alt gang credeti ca adminii or sa zica '' gata uite nu mai joaca cu renko ,sunt ''curati'' '' ? keep calm incet incet le vine vremea fiecaruia.

Vreau sa va calmez in legatura cu mutarea celor din Avispa in Bratva respectiv RDT. Nu va mai faceti griji in legatura cu asta ca nu se termina lumea daca se duc 10 membrii intr-un gang, stati linistit ca noi astia mana asta de oameni o sa le punem probleme, ramanem tari pe pozitii si mergem inainte, nu conteaza o pata pe harta ci important este sa ramanem noi uniti si sa nu ne certam pentru un war pierdut sau motive banale. Cum s-a vorbit si de venirea clanului B0T in RDT tot asa v-ati speriat si atunci dar impreuna cu [AUR] i-am scos in 2 saptamani din LV, asa ca nu va mai panicati ca nu este mare scofala. Sfatul meu este sa ramaneti pe pozitii indiferent de ce s-ar intampla si nu mai aplecati urechea la tot ce se zvoneste.

Nu va mai faceti griji in legatura cu war-urile cu RDT, au iesit 3 membri valorosi de la ei, 3 care dadeau attack si aveau tec/combat. O sa le fie mai greu momentan.

Plus ca va tot aud ca ziceti "Vine brigada din Avispa in TTB...", dar oricum vin 4-5, nu 40, asa ca nu va mai faceti griji.

#LV_MOV

Edited by PiscoTzeL FinantatoruL

@, ce vrei, ba? N-am facut eu + la fiecare war?

Plus ca war-urile astea pe care le-am avut au fost asa la 'sto, nici nu ne-am chinuit putin, am stat sa alergam dupa inamici pe turf. Lasa ca vedem cand intram mai mult in ei. ;)

Edited by PiscoTzeL FinantatoruL

@, Bine ca ai plecat, nu avem nevoie de astfel de copii in acest gang.

Nabilor nu va mai agitati atat, cum a zis si ala ''le bagam mortu-n casa in stil tiganesc'' =))

Edited by Rusen