Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Degeaba faci + la war, nu conteaza doar asta, ai avut mai putine secunde sub cele cerute de Bota, ce nu ti-e clar ?

Degeaba unul face 50+ la war si restul mor ca , caprele lovite de masini, trebuie sa fim uniti si sa ascultam de Zana Bota, Ps: A bagat faza cu amenzile deoarece cred ca are nevoie de un infernus nou :)) V-am pupat, ne auzim la war.

Salut colegi , ce frumos este la war , faci + si iei amenda pentru 780 sec din 900 :)) si cei cu minus nu patesc nimic , ce sa mai zic?

Este destul de frumos, poți să ai și 100-0 dacă nu ai secundele necesare pentru a fi trecut PREZENT.

Sper ca astăzi să fim prezenți și să luăm 3/3, ascultați și voi de BoTa, Sven și Vladutz, nu

este chiar așa greu, numai faceți pe deștepții și vă duceți rambo, ce rezolvați ?

Faceți un kill, pierdem runda ..

Ce ar fi dacă în evidența de astăzi vom fi trecuți așa ?

eD4O9xP.jpg

Se poate sau visez eu ? Dar deja au început învoiriile ..

Este destul de frumos, poți să ai și 100-0 dacă nu ai secundele necesare pentru a fi trecut PREZENT.

Sper ca astăzi să fim prezenți și să luăm 3/3, ascultați și voi de BoTa, Sven și Vladutz, nu

este chiar așa greu, numai faceți pe deștepții și vă duceți rambo, ce rezolvați ?

Faceți un kill, pierdem runda ..

Ce ar fi dacă în evidența de astăzi vom fi trecuți așa ?

eD4O9xP.jpg

Se poate sau visez eu ? Dar deja au început învoiriile ..

Ai vrea sau ti-ai dori ?:))

No buna ziua oameni buni,sa intrati azi cat mai multi la waruri si sa nu faceti ca ieri ca iar pierdem 30 vs 15 si ne facem de cacao,stiu ca e greu ca-s multi codati dar daca ascultati si stati unde va pune Bota n-avem cum sa pierdem ca este cine face plus :>.

Salut zânele mele. Vreau să vă felicit pentru warurile de astăzi. Ne-am descurcat excelent și am făcut 3/3 :D

Însfârșit după 8 zile în primul meu gang (Southern Pimps) am avut cea mai tare zi. M-am acomodat destul de repede zic eu chiar dacă în primele 3 zile nu știam mai nimic ...

Am reușit să fac cel mai mare + de până acum (+6) dar totuși ziua mea a fost perfectă deoarece am avut 3 scoruri bune zic eu în comparație cu restul. Sper să mă descurc din ce în ce mai bine, să reușesc să vă ajut cât pot și să cucerim tot LV-ul, că doar na ... #LV MOV.

Red Dragon Triad 6 - 9 Southern Pimps, 13:30 - 14:00 ---> BotysGhytza 4-3

The Tsar Bratva 1 - 14 Southern Pimps, 14:00 - 14:30 ---> BotysGhytza 4-0

Southern Pimps 10 - 5 Red Dragon Triad, 14:30 - 15:00 ---> BotysGhytza 8-2

Eu unul sunt foarte mulțumit de aceste scoruri în comparație cu cele de până acum. La al 3-lea puteam chiar să iau best dar mna .. se mai fură ... :)) Vă doresc o zi minunată și mâine să îi rupem!!! Zâna BotysGhytza vă pwpă :*

Baaaa nu pot sa cred asa ceva, asa post-hunter 5 posturi de 5fw.Asta e iau fw si iau rank 2 peste o luna, dar stiu ca pe Bratva ii rupt cu posturi numai cu Bandicam on si cu degetul pe f8 si f9 stau la warurile cu Bratva.Sa mor daca stiam ca n-ai voie sa dai f la masina rivalilor, n-am mai jucat de 2 luni si ceva atunci era voie si numai asa intentionat statea cu masina pe loc ca sa dea cineva f, sa filmeze si sa faca posturi.Din cauza unuia din factiunea lor acuma sufera toti

Edited by AIM K0rS VALOARE

@, mosule, stai calm. Bucura-te de fw, eu am luat warn pentru asa ceva.. Si mai ales ca eu am luat de la un talibanez din El Loco Cartel. Dupa ce ca incurca tot serverul, mai iau si sanctiuni din cauza lor.. Stai linistit, iti prelungeste cu doua saptamani perioada de rank-up, trece repede..

Se pare ca maine avem doar doua war-uri, dar totusi, on cat mai multi ca nu sunt asa usoare. O seara buna tuturor in continuare!

Dar inainte nu se sanctiona asa ceva ma. Ce vrei sa facem daca asa e sistemul lor ?? :-? Nu e vina noastra, sal

Felicitari pentru astazi.

https://www.youtube.com/watch?v=pL1sU-6HHhc

Edited by S k Y V i P

@, ce FW visezi, ma? Ai luat doar un AV, zi mersi.

Lasa ca stau si eu cu Bandicam ON la toate war-urile pentru ca se pare ca este cazul, dar nu vreau sa fac posturi cui nu trebuie, adica de exemplu X imi face post si eu ma razbun pe Y care nu a facut niciun post toata viata lui, nu am de gand sa procedez asa. Fac doar celor ce ne-au facut si noua, atat.

Pacat ca maine nu avem decat un attack. Sper sa veniti toti si sa castigam 2/2.

Ar trebui ca acesta sa fie video-ul nostru reprezentativ:

Edited by PiscoTzeL FinantatoruL

Baaaa clar FW a pus-o Bratva cu mine numai cu bandicam on stau fac posturi la toti lider/sublider/membru nu ma intreseaza tot ce prind, au vrut razboi vor avea

@, Ce baaa ca ala statea de 5 minute in masina si statea si pe loc ca sa il dam noi jos din masina si sa faca post.De ce nu se aplica si la noi regula aia care ai subliniato tu acolo?

@, Ce baaa ca ala statea de 5 minute in masina si statea si pe loc ca sa il dam noi jos din masina si sa faca post.De ce nu se aplica si la noi regula aia care ai subliniato tu acolo?

Acum a fost adaugata BOULE!!!

Buna seara colegi! Ne-am descurcat bine azi la wars. Se poate si mai bine, cu mai multa ascultare, dar a fost bine, am castigat intr-un final.

Maine hai cu 3/3, nu pierdem nimic, dar ascultati toti! Numai asa putem face LV mov.

Aveti grija cu spam-ul aici da incepe Bota cu av iar.

Salut.

Felicitari pentru war-uri, tot asa si sigur luam LV-ul si poate ne extindem.

Frumos update, dar bineinteles, trebuia sa-l strice cu ceva.. N-ajungi in 10 secunde unde ai nevoie.. Plus ca eu am fost sanctionat pentru bug abuse cu doar o zi inainte..

Daca gasiti harta sa o lasati aici, noapte buna.

Buna seara baieti, sper ca maine sa fim cat mai multi la war pentru a castiga 3/3. Cine lipseste fara motiv FW! Si incetati cu invoirile si inactivitatile aiurea daca vreti sa luam LV!

Edited by NesTea Sven