Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hello, bitchez! I'm back! ;)

Asa lejereanu am castigam azi.

Dark/sNr/Spices, dati attack pe HQ si Intersection plz.

Dau si eu asa putin bines, un +10 asa pt. primu' war merge... ;). #suferinta #sal #spvaloare

Maine luam 2 turf-uri si ne vom ridica incet incet. #salutik #sef

Va pwp si va iubesc.

Deci ma sa nu cumva sa va puna Michidutza sa nu intrati maine la war.

Trebuie deci e obligatoriuuuu sa aparam singura zona pe care o avem.

Chiar vreti sa se bucure TTB ca a castigat LV-u??? deci ba va rog frumos sa intrati maine la war, chiar daca avem doar 1 singur war trebuie tratat cu maxima seriozitate!!

Hai nb all sa va vad maine 40 la war.

Nb campionilor

Frumos baietii, am pierdut si ultimul turf pe care il aveam doar din vina celor care nu se sinchisesc sa intre la un amarat de war, sper ca sunteti fericiti ca TTB a luat LV-ul.

Cei care nu aveti bunul simt sa intrati la waruri, va rog deci va implor sa va dati demisiile pentru ca ocupati loc aiurea, mai bine cu 15 in factiune si 15 la war decat 40 si 10 la war, inteleg ba ca aveti scoala, aveti munca, teme, etc dar cand intrii intr-o factiune trebuie sa te gandesti daca ai destul timp liber.

Dark sanctioneaza odata inactivii si ocupati-va serios de attack.

Restul faceti bine si intrati la waruri daca vreti turf, daca nu va place sa aveti turf intrati in pd/pasnica pentru ca nu avem nevoie de paraziti.

Edited by PIttbulL07

Hai salut si bine v.am gasit/regasit pe unii,se pare ca cei din ttb au renuntat destul de repede la război nu mă asteptam ca aveau mafie buna si puteau realiza mult mai multe,ar trebui sa fie destul de usor sa luam turfurile pana pe la jumătatea lv.ului si de ce nu tot orasu,sper sa realizam acest lucru împreună si sa ducem aceasta mafie din nou pe primul loc.

@@TheDarkLordB1, Să mă bagi și pe mine în pm-ul ăla și să dai attack obligatori ca mâine să avem 2/2 attack așa că vezi cum faci.

Neața, acu m-am trezit și eu ne auzim în joc.

Stați liniștiți că nu plec, pentru fanii care s-au bucurat aiurea, chill man că nu plec. :*