Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata de la engleza.

vad ca aseara aveati chef de mistouri. Cine se mai ia de Ryakk, se ia de mine, adică conducerea si va fii demis. Nu va jucati cu focul ca va ardeti ;)

In alta ordine de idei, diseara prezenta maxima pentru a lua HQ ttb

Edited by Count LuNg ZEW

Mno, hai sal.

197.29.24.122 | XanXus | sTARJkE | 22.10.2015 22:11 | 21.11.2015 21:11 | Cheats (norecoil)
78.97.111.44 | Kronos. | pingMANN | 22.10.2015 21:31 | Permanent | Cheats (Aimbot/norecoil)
offline | zJay | Kelton | 22.10.2015 10:52 | 21.11.2015 09:52 | cheats (norecoil/aim), reclamatie
Astazi avem nevoie de prezenta maxima, daca o sa fim 35 on, desi se poate si mai mult, vom lua lejer HQ TTB. Sa vedem cum se mai descurca fara acesti playeri buni peste noapte. ;)

BTW: Maine/poimaine va bag filmare cu kills compilation cred.

Salutik de la mate.

Ultima ora pentru mine, abea aștept să ajung acasik și să dorm.

4/4 diseara, sper să fim în număr cât mai mare ca să castigam tot.

Salutare!

Asta inseamna sa fii mafiot: http://imgur.com/06laQmt

Rino, fiul meu am auzit ca iar faci dm pe sp, poate vrei sa dai work in SF.

Servus gasca ce ma faceti??

Ba stiu ca e veche aia cu "asta inseamna sa fii mafiot" dar nu aveam alta propozitie si nah.

Diseara waruri lejere tata fara stres.

Care se mai ia de Ryakk il tai, il fierb in cazan si-l dau la porci: https://www.youtube.com/watch?v=tgpHkXsO9Lc

Cum ar fi? https://www.youtube.com/watch?v=C9NDhjhRe8g

Edited by PIttbulL07 VIP

Doamne,sper ca pana saptamana viitoare sa se mai intareasca si slabanii astia din TTB/RDT ca mi s-a luat de waruri de astea in care tre sa faci run pe turf dupa cate 2-3,prefer sa pierd dar sa am war calumea.

PS:Vindem HQ-uri!

Edited by NewLife VIP

Doamne,sper ca pana saptamana viitoare sa se mai intareasca si slabanii astia din TTB/RDT ca mi s-a luat de waruri de astea in care tre sa faci run pe turf dupa cate 2-3,prefer sa pierd dar sa am war calumea.

PS:Vindem HQ-uri!

Asta am zis pe /f la waru' de pe HQ RDT.

Erau mai faine warurile în care ne luam bătaie la 0 =))

Salut mai, incercati sa dati attack pe zonele de langa hq ttb, incepem cu Nordul, nu cu Sudul cum ar trebuii :)))

Deci am fost mortali astazi, primele 3 waruri, canci, nimic de ele, deabia faceai un kill, dar sa dai asa batuta pe hq ttb, pfoai, a lipsit spawn killu din pacate, dar se va realiza pe alte mafii, pe ttb posibil maine daca dau attack aia.

@, Maine e sambata boss, iar spawnkill nu se poate pe HQ TTB pentru ca e pozitionat pe 2 turfuri si se vor face multe posturi.

In alta ordine de idei, felicitari pentru waruri. Cei absenti au fost invoiti! De asemenea va felicit si pentru activitatea din aceasta saptamana. Sper ca si saptamana viitoare sa fiti la fel de activi. Nu uitati ca obiectivul nostru este sa cucerim 2 orase deci ne trebuie activitate.

@, Maine e sambata boss, iar spawnkill nu se poate pe HQ TTB pentru ca e pozitionat pe 2 turfuri si se vor face multe posturi.

In alta ordine de idei, felicitari pentru waruri. Cei absenti au fost invoiti! De asemenea va felicit si pentru activitatea din aceasta saptamana. Sper ca si saptamana viitoare sa fiti la fel de activi. Nu uitati ca obiectivul nostru este sa cucerim 2 orase deci ne trebuie activitate.

Nu mai scrie cu scrisu asta, vai &&&&& lui, ca ma enerveaza la ocheane pls.

Deci, allen ala, ba manca-v-as, deci nici nu stiu cum sa nu-l fac ca sa nu iau ban pe forum. Deci e incredibil copilu'. Vai de viata ta ba allene. Asta traieste in joc, voi va dati seama cat de FERICIT este cand face o reclamtie? Vai vai, fericire infinita, il hraneste.

Bai varule ba, cred ca esti cel mai detestat player de pe b-zone, dar ce zic " cred ", sigur esti. Nu stiu cum te suporti, adevarat vorbesc. Macar de erau reclamatii cu dovezi " bune ", nu ce sunt alea ale tale, trag 3 si hata, no-recoil.

@, Vezi ca ai uitat de ceata din stomac :)) E cam abundenta. :)).

Saptamana asta a fost una destul de proasta pentru mine, nu prea m-am regasit la waruri si am avut scoruri mici, sa speram ca de saptamana viitoare imi voi reveni ii terorizez singur :)) ca pe RPG2 desi acolo erau foarte multi codati.

Grasule aka Destema, ca intre prieteni te rog sa-l opresti pe copilasul de allen din a mai face posturi. Deja intrece măsura asupra membrilor mei. Am si eu videouri pentru juma de ttb dar din respect pentru tine si pt faptil ca te cunosc de 3 ani, nu le fac post. Stiu ca te mai uiti pe aici,lasa un pm sau + sa stiu ca ai citit ;)

Ma bag la somn. Aveti grija de corpurile voastre. Ne vedem luni in aceeasi formula sa-i mai spargem putin pe baieti:D.Sa faci peste 10 posturi, asta înseamnă noliferism ;) ;)