Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut mai, ce faceti, deci nu pot sa cred bai, cum s-au inteles astia din Verdant si TTB, ca VDT sa atace TTB pe hq stiind ca ei pierd impotriva TTB, nu au sanse, sunt slabanogi, in schimb, TTB s-au temut sa nu dam noi attack pe ei ca noi i-am fi batut, cel putin aveam cele mai mari sanse, si ieri ne-au batut la cateva killuri :| pentru ca unii de la noi sunt obsedati dupa kills, mai, si mie mi s-a intamplat sa am -2 -3 pana la runda 6-7, dar dupa am facut 10+ scor, prima data sa stiti ca e win warul, degeaba aveti cel mai mare scor daca nu castigam... ganditi putin, sunteti mai apreciati dupa parerea mea daca stati si ascultati, nu daca faceti scoruri mari, dar pe deasupra si muriti mult, nu e tot una sa faci 25-10 sau 17-2 spre exemplu. Stati si campati cu rifle si m4, asa nu aveti atatea sanse sa muriti, dar nici nu faceti atat de des killuri, puteti fi voi mari DM-eri ca totusi, intre 4-5 nu ai ce vorbii daca nu ai un avantaj orbesc de teren..

Felicitari pentru warurile din seara aceata. Avand in vedere ca am prins ATTACK in Los Santos vreau prezenta MAXIMA DIN PARTEA VOASTRA. Daca vreti ca saptamana viitoare sa dam attackuri, faceti bine sa veniti maine si sa faceti o fata frumoasa. Noapte buna. :**

Vreau sa va urez multa bafta si sanatate in continuare. Continuati tot asa ,si o sa ajungeti departe. Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze. Au fost 3 saptamani foarte frumoaste, nu m-am mai simtit atat de bine intr-o mafie de cand era Shooter lider si Lung sublider. Tinem legatura!

Tot respectul SOUTHERN PIMPS!

VIzPDAG.jpg

Felicitari pentru warurile de astazi.

Tocmai ce imi instalez un program de editat, si voi face un nou video din seria mea de waruri.

Am macelarit astazi, vreo 4 runde n-a iesit rdt din hq, am ras putin.

Bine ca avem si noi attack, sa ne distram mai mult.

Hai ca ne auzim maine, bafta!

kdz sau junior17, daca dati o raida pe-aici, puteti sa ii faceti post lu allen ala, cacatu de post-hunter, din videoclipu asta

cu motivu c-bug, ex: http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/14440. voi sunteti implicati direct. v-am zis doar :))

Si c-bugu' unde e?

Salutare băieți. Mai avem puțin până la war, sper să fim destul de activi ca să luăm primul nostru turf din alt oraș.

Asta înseamnă să ascultam, și să castigam impotriva gsb-ului, dar să nu uitati ca trebuie să luăm și hq bratva pentru a completă Lv-ul cu o singură culoare.

Ne vedem imediat prin game, va salut.

Felicitari pentru warurile de astazi din orasul Las Venturas, i-am macelarit, cel putin eu.

Dar, ca sa luam turfuri in alte orase avem nevoie de 30-35 oameni online pe putin. A fost greu cu GSB, dar nu imposibil, nu sunt chiar asa de buni =).

Totusi, check this macel:

https://www.youtube.com/watch?v=MYlaDVKyyoM

@@GF CarreY, mersi mult nurse, esti si vei ramane unul dintre prietenii cu care voi pastra legatura mult timp. O data ce avansam in varsta, incepem sa ne lasam de jocuri si toate cele. Imi pare bine ca ai venit atunci cand am avut nevoie de tine, chiar daca nu ti-am cerut asta. Nu multi fac asta. Pup nurse<3.

Va salut si eu baieti ,sunt noul vostru membru de astazi si cu asta vreau sa va spun ca ma bucur ca sunt aici ,si vreau sa ne intelegem cat mai bine .O perioada nu am mai jucat SA:MP ,dovada fiind noul meu cont de forum deoarece nu imi mai aduc aminte parola de la e-mail . O seara frumoasa.