Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

# Felicitari pentru warurile din seara asta. Daca continuati sa fiti activi si ascultatori vom mai lua cateva turfuri in Los Santos sau poate San Fierro. Noapte buna tuturor, ne vedem maine in aceeasi formula, nu abuzati de invoiri daca vreti mai multe turfuri.

@, gege, varule, laik! Misto skin, de unde il ai? :))

Mersi fine.

Nu stiu tati, de la unu pe nume piscotzel, am uitat cum il cheamă în joc.

Salut bai, nabs, incercati sa fi-ti mai activi ba, azi deabia am castigat cu GSB in pana mea, daca nu intrati o sa avem tot 24-25 de turfs, asta e limita la voi ba? simtitilor! Va e lene ba sa stati 2 ore, pun pariu ca majoritatea stati la oras, ce sa zic, eu stau la sat, pana la vreo 5-5:30 sunt pe afara si imi ajut parintii, lucrez, pana mea, etc, de la vreo 6 pana la 7-8 invat, dupa aceea ma joc, e greu? cum unii dintre voi stati la oras n-aveti ce sa faceti decat sa duceti gunoiul afara sau sa faceti alte chestii banale... Nu stiu de ce tot aplicati daca nu puteti intra..

Dat' un laic la vidiu di mai jos bre, de la semnatura, mi lene sa pun aici.

Salut bai, nabs, incercati sa fi-ti mai activi ba, azi deabia am castigat cu GSB in pana mea, daca nu intrati o sa avem tot 24-25 de turfs, asta e limita la voi ba? simtitilor! Va e lene ba sa stati 2 ore, pun pariu ca majoritatea stati la oras, ce sa zic, eu stau la sat, pana la vreo 5-5:30 sunt pe afara si imi ajut parintii, lucrez, pana mea, etc, de la vreo 6 pana la 7-8 invat, dupa aceea ma joc, e greu? cum unii dintre voi stati la oras n-aveti ce sa faceti decat sa duceti gunoiul afara sau sa faceti alte chestii banale... Nu stiu de ce tot aplicati daca nu puteti intra..

Dat' un laic la vidiu di mai jos bre, de la semnatura, mi lene sa pun aici.

Nu e chiar asa :) De la ora aia la tine gata distractia, dar la oras poate esti abia la inceput :)

@@RoberT ZEW,

Da, asa e, la sat nu vezi cluburi in care sa fie discoteci in timpul saptamanii, in weekend mai este, dar mai rar, oricum, nici la oras nu mergi in fiecare seara in cluburi, cand e sa mergi, te duci, dar macar tratezi cu seriozitate si anunti ca mergi acolo, uite ca 10-15 dintre membrii nostrii nu pun invoire, nu dau PM, nimic.

Salut baietile, cum am spus mai sus, tratati cu seriozitate jocul, nu puneti suflet, OMG, sa pui suflet intr-un joc nu e tare ok dupa parerea mea, dar sa tratezi cu seriozitate este strict necesar.

Unii tot spun ca X pune suflet in mafia respectiva si o ridica, ce suflet sa pui ba, sa te rogi la Dumnezeu sa iti ajute la waruri sau sa iti dea sanatate? mai nou unii cer sa fie bolnavi sa nu mearga la scoala ca sa poata sta la calculator, e grav bai. Nu, deci X ala nu pune suflet, ci trateaza cu seriozitate, nu cheama popa sa ii sfinteasca mouse-ul sa poata trage bine cu el, suflet nu trebuie sa pui in orice faci, doar in majoritatea cazurilor.. Bafta si sa veniti la waruri, macar din respect pentru cei ce poate se straduie sa ajute cumva, ca nu e o prostie sa te joci daca te joci cu cap, sincer, din jocurile de acest gen inveti foarte multe, bai, nu spun ca o sa ajungi lider la un clan mafiot in realitate, dar te poate ajuta, nu stii niciodata cum ca antrenamentele tinute in X factiune sau una alta te pot ajuta in viata reala, in plus, avansand in rank devii mai responsabil, iar asta te dezvolta.

Taicameu tot imi spune ca nu rezolv nimic din jocuri, nu castigi nimic, nu ma bag sa il aburesc cu toare responsabilitatile pe care le ai, ca el deabia stie umbla cu mouse-ul, vorbesc la modul serios.

Pentru cei cu putina credinta si care vor sa ajute pe cei din jur, credeti ca pe plan virtual nu poti ajuta? aplica tati ca helper daca ai timp liber suficient si ajuta, e tot un ajutor acordat, ceea ce ii place si lui Dumnezeu, ajuti o mafie, una alta, etc.

Na, am scris romanu' asta ca poate unii se vor simtii, si nu spun ca am rezolvat mare lucru, dar sper ca am reusit sa le misc ceva in capatana celor care au citit, si nu are rost sa dai quote-uri cu "=))" ca degeaba, am spus ce am avut de spus.

Felicitari pentru warurile din seara asta. Poate trecem si noi de 25 de turfuri, zic. Ar fi cazul, nu? :>

Maine de la 19:45 toti in HQ, avem programat un spawnkill :>

Venit eu SP,sigur luam !!!! :D :D

Adminu s-a dusssss,nu am mai avut timp de el imi era dor si sa ma distrez pe acest server ;)

Robert Boss :* . Mersi

Edited by VIP YzZY VIP

Ce fac valorosii mei??

Naspa waru pe Richman ca nu ai unde sa te pui, acolo doar pe influenta se poate juca.

Nah asta este, oricum le-am luat HQ-u.

Hai ca intru in game, dau un rob cv, aia care nu au somn ii astept pe game restu nb

Hai spor

@, bravo, varule!

@, welcome, nabule.

Neata, baieti. Ce mai ziceti? Astazi incercati sa intrati cat mai multi deoarece avem war-uri grele. :)

Mersi frate.

Welcome nabu yzzy.

@, Welcome grig.

A 4a zi cu varicelă, este cât de cât pe trecute. :)) Nasol rău așa ceva

Sănătate.

@@AnDeD, îți place să citești discuțiile oamenilor, mușcate-ar Rex

#ȘEF DE PAGINĂ.

#havemvaloar3

Edited by S k Y V i P BELEAUA