Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, citeste prima pagina a topicului si dupa postezi, e singura data cand te mai avertizez.

Buna seara pestisorii mei, maine vreau activitate mare 35 + on ca sa batem GSB si sa ne facem remarcata prezenta in /top. Vreau sa ascultati si sa nu ma mai suparati prin neascultarea voastra.

@, Da domnule Hristian, am auzit că ați rămas corigent la sport în Lemn'u tau =)))

Buna ziua dragi compatrioti. Diseara trebuie sa intrati toti, deoarece si fiind ca sa castigam cu Night Dragon Triad si Tow Truck Bratva !

@, sa mori tu ca ai facut pojar =)))) eu abia mi-a trecut varicela si tot mai am pe maini putin, ma duc astazi la medicu de familie sa-mi spuna daca pot sa merg la scoala, ma asteapta o fata de o sapt. crede ca am murit :)) si profi .. E chinuiala ca pe dracu prostiile astea de boli varicela, pojar...etc Te mananca pielea de mori, nu e bine ca te bucuri o sa vezi =))

@, Mai esti suparat pe mine, fratele meu?! :X

Edited by S k Y V i P BELEAUA

Pentru toti incultii care rad de numele meu:

Numele de baiat Vasile, frecvent in toate regiunile romanesti, continua la noi numele grecesc Basileios. Semnificatia numelui grecesc este aceea de regal, de la basileus - rege, conducator.
In Antichitate, basileul era conducatorul gintii sau al tribului.
Prin originea si semnificatia sa initiala, Vasile este strans inrudit si cu termenul biserica: basilike - basilica.
Alaturi de nume precum Ion, Gheorghe sau Dumitru, numele de baiat Vasile este unul dintre numele cunoscute ca pur romanesti si cu vechime pe teritoriul tarii noastre.
Asa ca sunt mandru de numele asta. :*

@, Da, Basileios suna cam ciudat sa fim sinceri, cel putin mie, si nu ca este urat numele, ci pentru ca nu l-am mai auzit pana acum, dar daca stai sa intelegi fiecare nume este frumos daca stii sa il apreciezi. Sigur o sa fie facute glume la adresa acestui nume, si la adresa ta, dar nu de la oameni intelegatori si normali, iti garantez.

ON, salut purpuriilor, ce faceti? ce mancati? ce beti? ce 'cocositi' ?

@,

Nu mai am skinul nemodificat. Si ar mai fi un motiv ca skinurile pe care le am sunt personale, si nu le dau :) dar acesta sincer nu il mai am, doar in gta3.img daca dau export, dar va fi gata editat cu numele meu.

@, Da, Basileios suna cam ciudat sa fim sinceri, cel putin mie, si nu ca este urat numele, ci pentru ca nu l-am mai auzit pana acum, dar daca stai sa intelegi fiecare nume este frumos daca stii sa il apreciezi. Sigur o sa fie facute glume la adresa acestui nume, si la adresa ta, dar nu de la oameni intelegatori si normali, iti garantez.

ON, salut purpuriilor, ce faceti? ce mancati? ce beti? ce 'cocositi' ?

Basileios e in greaca ma =)) pe mn ma cheama Vasile Florin dar poti sa-mi spui Vasi sau Lotzi

Salut colegilor, eu unul nu o sa mai stau mult, hmm, CRED ca maxim pana in 1-2 decembrie deoarece din 1 decembrie incep repetitiile pentru Viflaim si va trebui sa merg in fiecare seara de la vreo 7, pana la vreo 9-10, chiar daca as apuca sa vin la 9 acasa, tot nu as vrea sa incurc si sa nu va ajut la primele 2.

Prima data vreau sa iau rank4, asta este singurul obiectiv principal, stiu ca sunt egoist, dar vreau sa si ajut, dar intai vreau sa traiesc si aceasta experienta de a da attack si de a avea niste arme pe care nu le-am avut niciodata in order :) Iar la anul viitor cand o sa termin cu pauza mea de o luna aproximativ, o sa vad ce aleg dintre RPG1 si RPG3, tinand cont ca am multi prieteni peste tot, si as vrea sa ii ajut pe fiecare, dar o sa vad, dar dupa revenire nu imi va mai pasa de rank, doar sa ma distrez cat mai mult, ca si cum fac si acum.

@, esti codat, baaaa! Cred ca stiu ce e auto-reload, dar o sa ma injuri. Hai pe WhatsApp cand vezi...

Da-mi mesaj pe wapp. Sper sa nu fie din cea ce cred eu

@, esti codat, baaaa! Cred ca stiu ce e auto-reload, dar o sa ma injuri. Hai pe WhatsApp cand vezi...

Ti-am zis nobule sa nu te activezi aseara ca iei ban da tu tam tam :)))))))))))))))))))))))))))))))) Glumeam, ce fac baieti? Pittbul zi cine se ia de tine sa-l trec pe lista poate ii dau vreo teapa pe viitor.