Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@TheDarkLordB1 Man eu nam putut ajunge la war-uri ca am fost plecat de la 12 de acasa sa fac rost de un milion sa il duc lu varmiu sa incheiem orice discutie .. Facui tot felu de combinatii si afaceri ilegale , facui pe dracu in patru sa ma ia si ma scosei si eu cu 30 lei din toate alea . M-am ales si cu parfumu ala furat din magazin la 300 lei , l-am rezolvat si pe ala . Uite poza in caz ca nu ma crezi :

qLsGQff.jpg

@@TheDarkLordB1 Man eu nam putut ajunge la war-uri ca am fost plecat de la 12 de acasa sa fac rost de un milion sa il duc lu varmiu sa incheiem orice discutie .. Facui tot felu de combinatii si afaceri ilegale , facui pe dracu in patru sa ma ia si ma scosei si eu cu 30 lei din toate alea . M-am ales si cu parfumu ala furat din magazin la 300 lei , l-am rezolvat si pe ala . Uite poza in caz ca nu ma crezi :

qLsGQff.jpg

Nu e problem acm, am luat ieri 4/4.

Salut foști colegi am vrut să vă spun că mia făcut mare plăcere de a vă fi sublider, sper ca noul sublider să facă o treabă bună împreună cu TheDark și Walevski, la revedere Southern.

Ceaoo nab,sa ne mai intalnim colegi ba ,stii ca vaginu fetei are 2 gauri? :))))))) =)))))

@, Doamne ba kindere... dupa ce ca ai tec, m4, combat si asta CONSTANT, mai bagi si codul :|

Bah, multi dintre voi sunteti degeaba fratele meu, aveti toate armele necesare, multi de rank 1-2 au skill 5 la arms si DEGEABA, nu stiti sa profitati de avantajul asta. Eu ma bat cu ak si deagle si voi nu puteti face + cu m4 si tec/combat constant.

Hopa, am vazut si eu acum Fuzhh banat :D

Vai de mine, in viata mea nu m-am atins de Cheats, si s-a gasit un smecher care sa-mi dea ban pentru No-Recoil cand eram Off.

Rau sta treaba pe RPG 1 miroase a favorizari, ori poate Draco inca are trauma de la Spawn Kill-ul care il faceam pe el pe RPG3

Edited by Kawse

@, A jucat, era in ELC, a stat multa vreme acolo ca l-am prins si eu.

Salut mai, din cate am vazut avem 5 banati, kinder e nob, pentru un nimic de mod sa ia ban ma, nu te ajuta mai la nimic, mai bine faci un death decat sa bagi asa ceva, sa mor eu. Aveti grija ce faceti, nu bagati coduri ca nu are rost, doar primiti ban aiurea, ca nu va prinde la test TW, e alta, dar va filmeaza careva si v-a rupt pancreasu', grijiti de vietile voastre, ne vedem la waruri, sper sa fim minim 28, avand in vedere ca suntem 33(fara cei 5 banati) in factiune, probabil 1-2 invoiri, 1-2 inactivitati...

@, A stat si el vreo 5 luni in El Loco pana la rang 5 si doar pe Worst facea

Sunt nerabdator, sa-mi raspunda Draco la Unban Request cu dovezile lui :)

Edited by Kawse

@, http://forum.b-zone.ro/topic/244017-el-loco-cartel-discu%c8%9bii-discussions/?p=3937813

http://www.rpg3.b-zone.ro/factions/application/8734

--->

Cine vede "cod" pe aici, sa-mi dea de stiri.

Sunt eu prost si nu vad nimic, ori ce dreq?

De la Minut 3:31, atentie la [/reports] :)

Edited by Kawse

Mooorr fratilor de mooorr aici de ras

Priviti pt ce mi-a facut post "frumuselul" asta de rapparo =))

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/38394

Mai nou daca te ascunzi dupa ceva e bug abuse auzi =)) =)) de acm stam cu /wave pe turf ca sa ne vada rapparo =))

EDIT:

Felicitari pentru astazi, am pierdut un turf doar la finalul zilei, dar nah, se putea sa castigam si attack-ul acela ca sa nu pierdem niciun turf, vedem maine si poimaine daca terminam cu LV.

Maine avem asa:

WAR 1: (20:00-20:30) The Tsar Bratva vs. Southern Pimps Bratva I

WAR 1: (20:30-21:00) Southern Pimps vs Red Dragon Triad Spiny Bed LV

WAR 1: (21:00-21:30) Red Dragon Triad vs. Southern Pimps Military LV

WAR 1: (21:30-22:00) Southern Pimps vs. Red Dragon Triad LVPD LV

@IonuVRS

SA VENITI MAINE LA WARS! NOAPTE BUNA

Edited by IonuVRS VIP

Am postat evidenta war, cei care au nelamuriri sa-mi dea pm.

Am trecut absenti membri care aveau sub 600 secunde pe turf

Azi avem waruri foarte grele asa ca avem nevoie de o prezenta cat mai mare si de ascultare din partea voastra.

Daca va dam backup POI VENITI LA EL CA NU L-AM DAT LA MISTO.

De cate ori trebuie sa va spuna omul 1 lucru ca sa intelegeti??

V-am lasat, noapte buna.

Edited by PIttbulL07