Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Gata, banul mi-a fost inlaturat, daca dai un 3|3, si ai level 20 automat esti considerat codat (dupa logica la cei din Instructors Bratva), ce sa-i faci

O sa ma filmezi de azi inainte la waruri, sa nu ma mai baneze smecherii astea.

Ne auzim azi la waruri

Edited by Kawse

Meh, nu a fost o zi chiar buna de waruri, dar maine luam ce am pierdut azi,

M-a tinut pingMan 40min. la teste Team Viewer in timpul warurilor, incep sa cred ca au ceva pe mine adminii astea

Evidenta din data de 26.11.2015 a fost poastata, in cazul in care am gresit ceva sau aveti nelamuriti astept PM.

O seara placuta.

Apropo sunt foarte dezamagit de prezenta scazuta si de neascultarea voastra.

Bai sincer mi-a placut ce voi, extrem de mult, mai ales la ultimul war. Sincer sa fiu, am vazut ca ne rad astia paru de pe noi, aveam 0, ei 3/4 parca, zic no tatuca, hai ca ma duc doar sa imi cresc scorul, ca aveam +1, sau +2. S-apai merg si dau asa la bascalealea in ei, dau cate un penta kill dar din pacate nu rampage, pana cand ma uit mai atent la chat si vad ca e 7-6 pentru ei, no di amu, walevski tragea de noi ca de cai, SI HABAR NU AM CUM DINTR-O PROSTIE SI O NEPASARE CE AM AVUT MAJORITATEA >>CRED<< FATA DE ULTIMUl WAR AM CASTIGAT BAI =)))) Bravo, chiar daca am pierdut 2 waruri, dar nu am ramas cu niciun turf in -, meritati felicitari, baiul e ca nu se poate intampla in fiecare zi sa nu mai fi atent la scorul mafiilor si la chat, ci doar pe arme si adversari, dar am fost dementiali. Ne vedem saptamana viitoare, inmultiti sper.

N'seara fainilor, ce faceti?

Hai ca a venit timpul sa termin de editat si waru asta.. am de vreo 2 saptamani videourile si mi-a fost lene sa il fac

Smecher ionule dar la 1:50 puteai sa il iei cand sare gardu. GG patroane

Ba spamerilor ce mai faceti??

S-ar putea sa avem antrenament saptamanal daca de luni nu ne mobilizam deci sper sa va placa sa stati sambata si duminica la hq sa faceti antrenament :*:X

S-ar putea sa avem antrenament saptamanal daca de luni nu ne mobilizam deci sper sa va placa sa stati sambata si duminica la hq sa faceti antrenament
Pe mine nu ma deranjeaza, am nevoie :)).

S-ar putea sa avem antrenament saptamanal daca de luni nu ne mobilizam deci sper sa va placa sa stati sambata si duminica la hq sa faceti antrenament
Da ce faci te crezi in tsar bratva sau ce? :))

Da ce faci te crezi in tsar bratva sau ce? :))

Nu ma cred in nici un Tsar Bratva dar dupa cum vezi majoritatea sunt rambo si habar nu au cum sa se acopere de aceea o sa facem atrenament ca sa ii invatam cum sa se ascunda si sa foloseasca orice gard zid, masina etc ca scut.

Edited by PIttbulL07

@,

Nu o sa facem cum fac departamentele, ieri am fost cu Pitt pe turfuri si am cautat zone unde sa ne asezam, nu o sa facem duele, ca nu ne ajuta, faceti voi destule duele zi de zi, deci? Noi doar o sa explicam una alta, si o sa explicam cum sa ajungeti in unele zone unde la war vom da backup.

@,

Nu o sa facem cum fac departamentele, ieri am fost cu Pitt pe turfuri si am cautat zone unde sa ne asezam, nu o sa facem duele, ca nu ne ajuta, faceti voi destule duele zi de zi, deci? Noi doar o sa explicam una alta, si o sa explicam cum sa ajungeti in unele zone unde la war vom da backup.

Hopa ce se implica asta lui Ionu si VRS bravo ma intr-o zi o sa iei sublider :*:))

Seara buna baietii! Atentie avispa recruteaza si au "masini" noi pentru fiecare rank http://postimg.org/image/h5abso24p/
Mountain bike : rank 1,2 si 3

BMX : rank 4,5 si 6

Wayfarer: lider :))

PS: bafta la prins atack diseara!

Edited by Assassin MLo