Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@PIttbulL07, cand esti bun joci si cu si fara /cskin, in primele waruri de la inceputul videoului nu il aveam dar mai incolo o sa vezi ca il am.

Oricum imi este la fel de usor si cu si fara /cskin.

• Vineri 18.12.2015 TOTI membrii factiunii sunt obligati sa se prezinte in HQ cu job arms si materiale pt war!!!
  • Se accepta MAXIM 2 invoiri, cine nu e on la 19:00 si iese inainte de 22:00 v-a fi sanctionat cu FW sau chiar demitere.

M-am saturat peste cap de toate figurile si de toata nesimtirea voastra, maine ma ocup eu de invoiri, inactivitati si de prezenta online, asa ca curge cu FW-uri, cine nu are chef sa vina la waruri poate sa-si posteze in acest moment demisia.

Aratati-mi si mie pe denim si yobogdan aia, ce videouri au cum trag, ca m-am saturat sa ii tot aparati ca nu-s codati dar se intorc cum vor pe turf si te nimeresc.

@@PIttbulL07, check: http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/40049Dacă nici acum nu primeşte ban îmi tai venele. Le-am scris toate fazele 'penale', cum le spui tu şi le-am pus şi testele/'contradovezile' :)) S-aşteptăm răspunsul.

Sper ca adminii sa ia decizia corecta, asa cv nu e posibil cu m4, poti sa te uiti la tratec si beyond sa vezi ca aia nu dau in halul asta si totusi ei au cv ani in game pe cand copilul asta are o gramada de banuri pt cod si acum vine sa ne zica ca vai el joaca corect.

In video ala se vede foarte clar ca e un no recoil sau un semi no recoil putin mai slab dar daca te uiti atent vezi cum gloantele merg cam prea repede si da mult prea repede secunda, el sustine ca are lag dar cand ai lag dai dmg sacadat in niciun caz nu dai secunde.

@ hai sa zicem ca odata a avut lag si a dat secunda dar daca te uiti la el in video da secunda aproape mereu, uita-te la gloantele lui sa vezi cum lovesc, il stiu pe codatu asta, a luat ban cand era rank 6 in GSB pe qMenthol, nu era in stare sa joace cu tec/combat fara coduri, dupa care a inceput o serie de banuri pe shaw. si pe alte conturi pe care juca si tu vii sa-mi spui ca acum s-a invatat sa joace corect si da secunde si 3/3 la toti??

Edited by PIttbulL07

@@PIttbulL07, ba nu e nimic acolo,parerea mea,am patito la fel cu lagu,dai secunda ba,tragi in el si intr-o sec i scade tot,degeaba tot ziceti de no-recoil si de astea,m-am uitat atent,parerea mea=> omu e curat.

Ia hai nu va mai luati de fratele meu ca fac urat si va tai sa moara mama. X(

Sper ca adminii sa ia decizia corecta, asa cv nu e posibil cu m4, poti sa te uiti la tratec si beyond sa vezi ca aia nu dau in halul asta si totusi ei au cv ani in game pe cand copilul asta are o gramada de banuri pt cod si acum vine sa ne zica ca vai el joaca corect.

In video ala se vede foarte clar ca e un no recoil sau un semi no recoil putin mai slab dar daca te uiti atent vezi cum gloantele merg cam prea repede si da mult prea repede secunda, el sustine ca are lag dar cand ai lag dai dmg sacadat in niciun caz nu dai secunde.

@ hai sa zicem ca odata a avut lag si a dat secunda dar daca te uiti la el in video da secunda aproape mereu, uita-te la gloantele lui sa vezi cum lovesc, il stiu pe codatu asta, a luat ban cand era rank 6 in GSB pe qMenthol, nu era in stare sa joace cu tec/combat fara coduri, dupa care a inceput o serie de banuri pe shaw. si pe alte conturi pe care juca si tu vii sa-mi spui ca acum s-a invatat sa joace corect si da secunde si 3/3 la toti??

@@PIttbulL07, ba nu e nimic acolo,parerea mea,am patito la fel cu lagu,dai secunda ba,tragi in el si intr-o sec i scade tot,degeaba tot ziceti de no-recoil si de astea,m-am uitat atent,parerea mea=> omu e curat.

https://www.youtube.com/watch?v=rrJnl1B787M&feature=youtu.be

Să nu spuneţi că eu l-am pus să mă sune şi să-mi zică asta =)) mor ba tot serveru îl ştie de codat

"Frumoase" waruri bajetii, mai puteti trolla mult????

Ba aproape bateam VDT, daca ati fi venit la acel amarat de backup cateva minute, dar dc sa ascultati ce va spun cand puteti trolla la nesimtire, daca castigam warul ala ne-am fi mentinut la 12 turfuri, asa avem 11, felicitari.

Oricum acm sunt rank 4 deci nu-mi mai bat capul cu voi, deabea asteptam ziua asta sa fiu si eu rank 4 sa-mi vad

de killurile mele si sa nu ma stresez cu toti pustanii. :X

Edited by PIttbulL07