Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

daca luam si in ls si sf, ne bagam cate un attack acolo, unu dincoace :)

Nu stiu de ce va temeti asa tare de verdant, asa ii comparati majoritatea de aici cu niste zei, credeti ca daca au cativa membrii care cica-s buni, pierdem? mergeti la fiecare membru si vedeti care a fost banat, ca o buna parte din membrii lor au fost banati candva.

daca atacati in ls atacati transfender si glen park. nu o sa avem multe sanse deoarece aia au multi care joaca bine 1v1, noi avem multi care nu joaca, aia au si de aia de stiu sa joace bine cu m4 de la distanta, noi n-avem.

Edited by Bodie

@, Mâine dăm attack pe Bank Los Santos și pe Naval Base pentru a vedea contra cine jucăm mai bine, dacă o să luam warul cu 69 Pier o să intrăm în SF dacă o să luam warul cu VDT o să intrăm în LS.

Nu/mi plac warurile în LS, bă. Sunt mai uşoare alea-n SF (părerea mea). Pana mea acum... după săptămâna asta dau attack şi eu şi vedem ce iese. Hai să ne-apucăm de SF.

Se pare că nu am prins nici măcar un attack. @Shawy, @Kinderr ZEW, eu tot optez pentru San Fierro. Sunt mult mai uşoare warurile acolo, ascultaţi-mă. Că tot '3 user(s) are reading this topic' [spawn ToV, GF Maxim16, South kdZ], @GF Maxim16, zi-le bă la noobi că-s mai uşoare warurile în San Fierro decât în Los Santos.

Se pare că nu am prins nici măcar un attack. @Shawy, @Kinderr ZEW, eu tot optez pentru San Fierro. Sunt mult mai uşoare warurile acolo, ascultaţi-mă. Că tot '3 user(s) are reading this topic' [spawn ToV, GF Maxim16, South kdZ], @GF Maxim16, zi-le bă la noobi că-s mai uşoare warurile în San Fierro decât în Los Santos.

Boss, depinde și de alegerea condițiilor. Intradevar, un SF ai multe locuri pe turf și multe clădiri, depinde de prezenta la war și cum se prezintă 69. Pe de altă parte, să nu uitam că, acum ceva timp, aproape am reușit să batem Versant pe Bank LS doar că nubu Dark a dat liber, fiind 15 la war am luat 5 runde.

Totodată vreau să vă felicit pentru cucerirea LV-ului. V-am spus eu că reușiți. :)

Edit: +++ SEF DE PAGINĂ :))

Edited by GF Maxim16

Boss, depinde și de alegerea condițiilor. Intradevar, un SF ai multe locuri pe turf și multe clădiri, depinde de prezenta la war și cum se prezintă 69. Pe de altă parte, să nu uitam că, acum ceva timp, aproape am reușit să batem Versant pe Bank LS doar că nubu Dark a dat liber, fiind 15 la war am luat 5 runde.

Totodată vreau să vă felicit pentru cucerirea LV-ului. V-am spus eu că reușiți. :)

Edit: +++ SEF DE PAGINĂ :))

În SF nu e autostrada LS-LV bă noobule, de-aia e mai uşor. Adică, mna, în LS şi pe autostradă e uşor dacă faci o baricadă, dar SF e şi mai frumos, că e acolo şi plânge că pierde teritoriile, etc. Acolo ai un motiv ca să câştigi =))

Edited by Spawn ToV