Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

http://forum.b-zone.ro/topic/323144-votati-cod-nu-este-cod/#entry4852135- VOTATI-VA PAREREA

AM pimit raspunsul la al 2-lea unban ,banul ramane . Nu pot sa inteleg , m-am distrat alaturi de voi , 1 war ... de asta este cum este b-zone , asteapta sa bagi bani pentru unban , nu e destul ca am bagat peste 60 de euro , mai le trebie //// E aiurea rau , nu inteleg de ce eu , adica stiu sa trag bine , si iau ban pentru coduri , ce aiurea frate , si mare majoritate din player care au fost banati pentru asa ceva , si care acum joaca spun ca ala nu este aimbot si no recoil pana-i pla , nu pot sa inteleg logica adminilor , o sa mai fac o data cerere , sper sa se uite si ei mai atent la video , nu mai stiu ce sa fac , practic , nu situ daca stii si voi sentimenul cand sunteti nevinovati , iar lumea va ia ca vinovati.

Va trebui să te demit, îmi pare rău. Primeşti interdicţie două luni din momentul unbanării, dacă vrei revii atunci.

Neata baieti, ce mai faceti? Rank4+ dc nu prindeti ma si voi atack?...

@@cAsTeLaNo, Nu mi se pare a fii aim.

Vedea-te-aş rank 4, îţi promit că-ţi dau rank la timp ca să ne prinzi tu attack. Întâi câştigă un deffend şi apoi să discutăm despre attack :) Aseară a fost prăpăd, le puteam câştiga pe amândouă, dar nu m-aţi putut asculta :) De la 5-0 pentru noi au ajuns la 10-5, dar mna, voi trebuie să mergeţi în ei. De azi ard tot.

@, Ia sa-mi dai rank la timp sa vezi ca-ti dau 2atacuri chiar, in ELC eram singurul care dadea atack, rar mai dadea Prodan sau Jamal. Chiar vreau sa te vad astazi la waruri cum le dai FW pe motiv " Neascultare ordin ". Nu vreau multe invoiri in seara asta, maxim2-3. Cine lipseste =FW. Drq daca o tinem tot asa si invoiestii 100 de membrii nu rezolvam nimic. Trebuie sa castigam si noi, sa dam tot ce putem pentru ca putem castiga turfuri, aseara am avut 5-0 deci s-a putut si se poate, numai ca doar cativa membrii asculta de tine, daca dai un FW se vor speria toti si nimeni nu mai merge rambo.

@,

Pana sa nu se bage RDT, TTB, GSB, VTB, 69(POATE) sa dea attack pe verdant, prindeam linistit attack pe ei, la fel si pe ttb/rdt, nu mai fa diferente ca in ELC dadeai 2/2 attack, si noi am prins multe attack-uri inainte sa incerce sa dea alte 3-4 mafii attack pe mafia pe care vrem noi sa dam.

Am mai spus, a zis si Spawn, nu sunteti in stare sa ascultati la war si sa castigati un defend, attack credeti ca o sa castigati? Hai lasati-ma cu aburelile astea, nu toti rank4+ se streseaza sa dea attack, eu incerc in fiecare seara, nu ma credeti, stiu. nici nu trebuie.

Ce sa faci... -1 turf :V :-J

@, posibil sa intarzii putin la primul war, maxim 5 min, cam asa,... ca plec la 19:15 inaintea lu' fratemiu, care iese de la dansuri, si's numa tigani pe strada :)) Sper sa ajung chiar la timp, nu ma mai obosesc cu alta cerere...

Am luat ban pentru Renko la scorul de 7-5 , daca unu imi da report = ban , daca dam 30 pe unu din VDT nici dracu nu-l ia.Asta a fost experiența mea in SP , ați fost niște colegi buni si va promit ca o sa imi bag ceva in tot STAFF-ul .Bafta multă !

Fa cerere de unban.

Am făcut dar o sa pățesc ca ceilalți , adică respins.Daca ma duceam in Verdant , foloseam toate hack-urile si codurile si nu ma banna nimeni , asa e pe B-Zone

Asa e cand mortul de Pharell e prieten cu majoritatea din VDT, dar na, ce sa faci... Toti incompetentii care pica BAC-ul iau admin.

Activitate: şedinţă+antrenament - sâmbătă, 13/02/2016, 15:00. Verificaţi topicul de anunţuri importante pentru detalii. Nu se acceptă prea multe învoiri pentru că doresc să vedeţi toţi ce am de spus. Activitatea am anunţat-o în urmă cu două zile, aşadar îmi permit s-o numesc obligatorie. Ţin cont de prezenţi la rank up.

Întârziere - avertisment verbal

Absenţă - avertisment în facţiune

Mai multe detalii, după cum am mai spus, aveţi aici.

Eu, împreună cu ReLaXx, am decis să vă întrebăm dacă doriţi un parteneriat între Southern Pimps şi Los Santos Taxi. Aş dori să îmi veniţi cu argumente reale în acest topic, votând cu 'da' sau 'nu'. Nu accept motive prosteşti de genul 'm-a respins', 'm-a omorât la eveniment', ş.a.m.d. E o treabă destul de serioasă. Votaţi aici. Repet, doresc argumente reale. Următoarele postări doresc să fie legate doar de această propunere. Cine se abate de la subiect va fi sancţionat.

Edited by Spawn ToV

Eu sunt de acord, de ce nu, oricum nu avem beneficii sau altceva, macar o sa aiba playerii ce sa invete la test log.

Cat despre codati, si pe verdant ii iau la teste unii admini, doar ca nu le gasesc codul cica, le au ascunse si ei, iar la war stiu sa le foloseasca. Pharell mi se pare ca tine cu SP, am intrat pe contu lu un prieten din gsb la war acum vreo 2 saptamani, m-a luat la teste si cand a aflat cine sunt mi-a zis liber, si nu am vazut ca Pharell sa baneze membrii de la noi, daca tine si cu alta mafie, nu stiu.

Salut baietii grei, vad ca vorbiti despre parteneriat cu Los Santos Taxi.. Sunt de acord cu treaba asta, Relax este un baiat activ si serios, prima mea factiune a fost Los Santos Taxi, nu votez doar pentru asta. Consider ca membrii din Los Santos Taxi sunt si activi, aproximativ 5-10 dintre ei ii cunosc.

Sa lasam asta pe alta parte, baieti incercati si voi sa intre ca sv-ul este plin. In seara vreau sa luam macar 3/4, warul dupa hq-ul GSB eu consider ca este in plus.. N-avem ce face pe el, doar daca sunt GSB putini on.