Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ne-au luat HQ-ul in 14 membri si ne-au facut de tot rasul, CUM MA SA PIERDEM CU 33 ON? CE AVETI IN CAPUL ALA NISIP?? V-am zis la cei de rank 1-3 sa nu mai mergeti cu deagle in ei ba va rup aia pe genunchi, dar nuuuuuu voi sunteti aia smecheri ce va luati 3/3 inainte puneti tinta.

Sky, maine nicio invoire nu accepti, chiar daca isi rup mainile vin si joaca la war. Gangul asta a ajuns in ultimul hal din cauza bataii de joc.

Priviti aici: http://imgur.com/j4nAoOi ASTEA SUNT SCORURI MA? Dc nu bagati odata la cap?????

Eu imi bat capul degeaba ma?? Si hofyman daca ai venit aici sa rupi si sa-ti bati joc poti sa-ti dai demisia ba chiar te rog sa ti-o dai.

Edited by PIttbulL07

@@PIttbulL07, ba iar s-a umflat orezu-n tine?:)) Nu te mai ambala ba Pitbull caine cainesc pentru urmatoarele:

1.Faci riduri.

2.Iti distrugi nervii.

3.Iti distrugi sanatatea.

4.iti distrugi ficatu.

5.Iti distrugi rinichii.

6.Iti distrugi splina.

7.Iti distrugi c0ai3l3.

8.Iti distrugi putulica(n-ai asa ceva)

.

.

.

.

Deci nu te mai enerva.

@@PIttbulL07, ba iar s-a umflat orezu-n tine? :)) Nu te mai ambala ba Pitbull caine cainesc pentru urmatoarele:

1.Faci riduri.

2.Iti distrugi nervii.

3.Iti distrugi sanatatea.

4.iti distrugi ficatu.

5.Iti distrugi rinichii.

6.Iti distrugi splina.

7.Iti distrugi c0ai3l3.

8.Iti distrugi putulica(aia de 25)

.

.

.

.

Deci nu te mai enerva.

Tu nu esti normal ba =)) =)) =)) =)) =))

Dar cum pnm sa nu te enervezi cand faci scor bun si pierzi waru ca noobi de rank 1-2 au chef de rambo.......

Edited by PIttbulL07

Diseara toata gasca la waruri, skyrim vezi ce invoiri accepti, trebuie neaparat sa ne luam HQ-ul inapoi

nu de alta dar mi s-a terminat limonada de la standul din fata hq-ului si lumea e revoltata.

Daca nu ne luam HQ-ul propun sa facem piraterie cu masinile de la HQ, facem si noi un $$ cinstit, eu la vandut limonada nu ma mai bag ca ma bat batranele cu posetele.

@ cate kg de rosii ai vandut saptamana asta?? ai postat la raport de activitate??

Si acum poate unii o sa inceapa ca-mi bat joc, nu va ofticati fratilor, daca nu ne luam turfurile inapoi macar sa incepem sa

vindem legume la piata din Lv sau sa deschidem standuri de limonada ba chiar si o shaormerie unde sky ar putea fi vanzator. Ce ziceti?? am face si noi un $$ cinstit

App, welcome shorik si gg pt rank.

@@PauLyNNho ZEW ba poate o sa te superi pe mn, dar de fiecare data cand iti vad avatarul de forum am o imagine in cap cu un hipopotam care incearca sa se masturbeze.Nu ti-am zis welcome, lasa ca iti zic acm ca n-are nmk. Welcome.

Edited by PIttbulL07

Sper că nu vă supăr şi nu vă deranjează dacă vă spun să intraţi în joc, în caz că sunteţi pe forum. Nu înţeleg de ce vă prezentaţi aşa slab, când totuşi suntem 39 în facţiune. 20 eraţi înainte de waruri, când eram 30 în facţiune, şi acum, când suntem 39, sunteţi mai puţini la ora asta. Nu înţeleg, sincer. Ne vedem peste 20 de minute.