Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Astia care va plangeti ca nu primiti m4, e chiar atat de greu sa faceti un ss si sa dati PM la conducere? In regulament scrie ca avem obligatia de a avea jobul de arms si de a vinde m4 colegilor. Nerespectarea acestor reguli - sanctiune. Nu va abtineti de la astfel de pm-uri, e dreptul vostru de a vi se oferi arme la WAR, cei care nu dau mai ales dupa ce li se ofera n-au ce cauta intr-un colectiv, iar scuza cu "nu am jobul" nu se accepta, esti obligat sa detii jobul in timpul warurilor pentru a oferi arme, v-ar conveni sa nu aveti posibilitatea de a schimba jobul arms nici macar inafara orelor de war? Nu cred. Dupa ce ca nu va obliga nimeni sa aveti acest job constant, n-aveti bunul simt sa il aveti macar 2 ore din 24? Cand este cea mai mare nevoie? Nah, sa vedem daca va convine regula cu arms dealer si inafara orelor de war, daca baga spawn regula asta o sa stau personal sa verific cine are jobul si cine nu.

Nu cred ca iesiti in pierdere daca dati banii de 1 war PIERDUT sa nu ziceti ca e scriptul fomist, pe 100k mats care va ajung 1 saptamana intreaga.

Ce sa facem mai RowE. Si noi pe aici. Se cearta colegii ca nu dau M4 :)))

Vad ca ``a intrat dracii in ei`` :))

Ce facusi ma? PitbuLl avea cod ? A luat ban motiv (aimbot).....

PRIMUL PE PAGINA. Pentru prima data :))))

o gg, esti dat drq si tu

@@PIttbulL07, Sa vezi ce panica p'astia ca ai luat ban, mai ales pe spawn.. a cazut si de pe scaunu' ala cu 2 picioare saracu', al 3 lea s-a rupt de cand l-a luat pe el la teste si ii era frica ca ii pica pc-ul

=)) =)) Stai calm ca iau unban, astept sa-mi puna dovezile ametit-ul asta, am mai patit asa si in GSB cand m-a banat Skelet pt ca m-am urcat pe CNN LS =))

Faini admini, ce sa zic. Sper sa ajung la waruri...

@@SmooK, si pe mine m-au banat pentru renko si nu ma filmam ca nu pot sa ma joc in 50 de fps-uri.Iei unban daca esti sigur ca n-ai nimic,mie mi-au dat unban dupa o zi.

Succes la unban pitbule

Ma pun si eu sa citesc ceva pe la romana.

Ne auzim maine.

A fost bene se putea si mai bine, ne-am cam chinuit cu RDT, la valoarea noastra nu trebuia sa ne ia atatea runde dar e multe rebuturi aicisha tre sa scapam de ele daca vrem performanta, warul cu RDT a fost castigat in 10 oameni maxim, restu pe langa.

Sa dati atac, noapte buna.

Bai astia de pe b zone ar trebuii sa puna o cerinta la aplicatii : sa pui poza cu buletinu ca prea multii ca rap sunt pe server , auzi cumpara cont de admin maine sau poimaine si ne da ban pai si gainile sunt mai destepte ca asta.

@@PIttbulL07, Acum e nasoala treaba la tine ca nu te filmezi.

Sper ca maine sa avem niste war-uri calumea.

Pe car drop a fost urat in draci,e urat rau de tot turfu.

Pt ce sa ma filmez?? ca sa ma dau mare pe yt sau sa pierd frame-uri??

Uita-te si tu la asta:

Probam o tinta si ratam ca nabu, dar nah ce sa-i ceri la 1 care a stat toata viata lui in paramedic si dadea /heal. S-a gasit si el sa dea ban pt aimbot.

Maine sper ca-mi raspunde kelton pt unban.

Pt ce sa ma filmez?? ca sa ma dau mare pe yt sau sa pierd frame-uri??

Uita-te si tu la asta:

Probam o tinta si ratam ca nabu, dar nah ce sa-i ceri la 1 care a stat toata viata lui in paramedic si dadea /heal. S-a gasit si el sa dea ban pt aimbot.

Maine sper ca-mi raspunde kelton pt unban.

Mare ratangiu, wi ca apar sho` cand execut un leader pasnic :))

@@PIttbulL07-Stai linistit fratica , azi o sa primesti unban , adminii din ziua de azi nu au o treaba cu adminatul , ala nu e cod , e skill pur , vorba ta daca toata cariera lor au stat in factiunii pasnice nu au deunde sa stiu de inseamna skill pur.

Edited by TOM CULTURISTUL

@@PIttbulL07-Stai linistit fratica , azi o sa primesti unban , adminii din ziua de azi nu au o treaba cu adminatul , ala nu e cod , e skill pur , vorba ta daca toata cariera lor au stat in factiunii pasnice nu au deunde sa stiu de inseamna skill pur.

http://imgur.com/R8zJFKm Am dat pm la kelton, daca pentru asa cv raman banat

Am ratat in ultimul hal dar la Odin e aimbot.

Edited by PIttbulL07