Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@PIttbulL07, Sa inteleg ca tu pentru video asta ai luat ban ? ai de viata mea, e grava treaba. Sa fiu sincer, nu te consider un jucator corect, sau cel putin cat ai fost RDT si eu SP pe vremea lui Padr3 sau cine era nu dadeai curat stiu unele faze in care il rupeai pe fata la waruri, insa sa iei ban pt aimbot pe niste dovezi in care mai mult ratezi decat nimeresti mi se pare sub orice critica, astia ori is prosti ori is prosti din doua una.

@@PIttbulL07, Ba ne`am certat noi in trecut dar acest ban e de rasul lumii. Cum sa vezi pe cineva ca rateaza si sa crezi ca are aim, ma ia plansul cand vad ce banuri se dau. Si eu am fost banat pentru un bug....dar csf asteptam sa vedem ce zice Kelton.

Spawn,mersi de FW. Cand altii dau /q nu-i sanctionezi.Tu vrei sa iei jizzy cu 20 de membri? Da frate recunosc is paleta.Si lasa ca-l invat eu minte pe ala care i-a dat PM lu Spawn ca am dat /q. P.S: La sanctiuni de ce nu apar?

Edited by HG Kenny

Spawn,mersi de FW. Cand altii dau /q nu-i sanctionezi.Tu vrei sa iei jizzy cu 20 de membri? Da frate recunosc is paleta.Si lasa ca-l invat eu minte pe ala care i-a dat PM lu Spawn ca am dat /q. P.S: La sanctiuni de ce nu apar?

Tigrule mai usor ca nu ti s a terminat cariera pe samp.

Vă aştept diseară pentru a ne prezenta la waruri. Cine va fi absent nu va scăpa de FactionWarn. Veniţi la toate warurile şi nu vă culcaţi pe burtă că dacă lipsiţi la 1/4 primiţi amendă 500$. O să încep să sancţionez cu FactionWarn fiecare absenţă.

@@PIttbulL07- Ti-am zis pitt ca vei primii unban , orcum cineva de pe acest server are ceva cu tine , altfel nu mai stateai 2 zile cu banul asta dat aiurea , parerea mea . Bine ca s-a rezolvat.

@ -Serios ???? Daca lipsesc de la 1 war primesc 500 $ , wow ce sanctiune spawn , prima data amenda 20k dupa av , pe urma fw , asa se face.

Edited by TOM CULTURISTUL

Şi să nu uit, azi nu voi putea ajunge la waruri pentru că am meditaţii de la 20:00. Baza warurilor va sta în mâna conducerii (rank 4+). Aceştia vor organiza warurile, iar dacă primesc dovezi cum că nu aţi ascultat de ei, veţi fi sancţionaţi.

, , @PIttbulL07, vă reamintesc că voi puteţi posta direct la sancţiuni.

GG pt attack.

Maine avem 3 waruri grele asa ca prezenta maxima.

Cum s-a intamplat asta: http://imgur.com/MnC9k9f habar n-am... =)) =))

Partea interesanta e ca nu am mai vazut 2 membri cu acelasi scor la 1 war asa strans.

GG Beyutzu.

Edited by PIttbulL07

@@PIttbulL07, ti-am vazut scoru pe rpg =]] am ramas putin tampit cand am vazut

Ba, maine 4/4 wars ceea ce rezulta prezenta maxima la war 25+ cred ca ar fi cazul sa fim on deoarece suntem 35, fiecare se gaseste ca intr-o seara sa bage invoire! Sper sa nu fim atat de putini cum am fost si azi la war, cum a spus si Sapun intr-un post anterior, prezenta destul de slabuta!

Felicitari inca odata pentru 4/4 wars in acesata seara. Pwpek la voi

SEF DE PAGINA!

Edited by Z e n o d

@Dovahkiin, de acum să vii la toate warurile. Ai venit la 2 şi la restul?

La ultimul war sincer mă mir cum aţi câştigat. O fi minune?

Jorik.[ZEW] 0 0 0 SilenCe.[ZEW] 0 0 0 Dovahkiin 0 0 0 [AIM]Spawn. 0 0 0 Dareios 0 0 0 MrFlo[nWo] 5 5 510 Calvin[VIP] 0 0 0 [uS]Walevski 0 0 0 sorynRO 0 0 0 [AIM]Tom.CULTURISTU 0 0 0 RapBoy56 0 0 0 [AIM]K0rS 0 0 0 [uN]Easy. 1 3 210 Mikeyoto[ZEW] 1 3 360 DRUiD 1 4 420 [HG]Kenny.[CAPITANU] 1 5 630 Berith. 7 12 1200 Deniss.[FARAON] 1 6 1260 UnitedRussian 6 12 960 z1zStar 3 10 1020 Kaine 1 8 570 RowE.[ToV] 3 12 930