Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pe voi va cam doare-n p***a ca sa zic asa.Lideru si Sublideru nu intra la waruri,no problem,eu fac o invoire ca nu pot sa vin respinsa.Pai daca vreti activitate de la membri intai faceti voi activitate.Noroc cu Beyond ce va mai salveaza cu conducerea .... ma mai intrebi de ce vreau sa plec Spawn..

Edited by Bimmer aka Adrean

@, Da ma ne doare-n pl asa e, altii mai avem si viata personala nu pot sta non-stop in joc.Daca vrei sa sti am fost la meditatii de asta nu am venit la war si asa saptamana asta si cea viitoare nu prea o sa pot sa vin la waruri dau partiale la facultate teste plm.Daca ma da Spawn afara asta e soarta nu traiesc pt acest joc, avem si noi facultate, familie, viata reala

@@Costel FC RB, Nu stiu de ce nu sunt si eu pe acolo, ca eu eram lawyer :))) nush cum de am lipsit..

@, Vezi ca exista program Hiren's boot CD rezolva multe chestii inclusiv aia, descarca-l pe un alt PC si fa-l bootabil ca pe Windows si o sa te bage intr un mare meniu...., s-au pune tu un windows ca doar nu e o mare chestie....

@, Aloooo,my cousin,nu numa tu ai viata sociala sefule,toti cred ca avem dar uite ca eu reusesc sa'mi fac timp 2 ore seara sa intru,si eu am pregatirea pusa ampulea dar anunt ca nu vin.Ai incercat sa ma faci no-lifer cu treaba asta da nu prea ti-ai ales bine persoana.

Hai ba smecherii care se laudau pe /f ca merg in GSB dispareti de aici, slugile n-au ce cauta aici cu Aditssa ala in frunte, mergeti si slugariti si voi unpic acolo, am inteles ca va dau si bani v-o si face la intrare, tot tacamu, o sa luati 3 orase o sa va indepliniti visul in samp, o sa fiti fericiti, aici n-avem nevoie de slugi deoarece nu avem cu ce le hranii, hrana pentru slugi doar in GSB se gaseste.

Edited by AIM NewLife

Nu o sa primeasca GSB wipe, motivul se stie foarte bine, a fost mentionat mai sus, voi nu vedeti ca toti banatii pentru coduri din trecut s-au adunat acolo si cu toate astea ei nu primesc ban pentru coduri ? banlistul din ultimele saptamani nu contine niciun membru GSB, noi am luat WIPE in VDT avand mai putini banati pentru coduri decat ei, de ei nu se atinge nimeni, pe ei nu-i supravehgeaza niciun admin cum statea la noi in VDT Rey 24/24 si ne sanctiona la tot kktu zis pe /f cu 3/3 etc, deci e logica de copii, doar redus mintal sa fi sa nu-ti dai seama ca in toata treaba asta e ceva la mijloc si acel ceva sunt: banii, adica mergand pe fapte logice nu vad ce altceva ar putea fi.

Eu o sa fiu demis, deoarece viitorul membru GSB (cum se lauda el pe /f ieri) si anume Aditssa. a dat PM liderului cum l-am jignit, si ca sa-mi dea un report si pe forum adica sa fie tot tacamul ii mai spun si aici daca se uita ca e o sluga, adica urmeaza sa fie o sluga, felicitari, cum pentru mine jocul asta nu mai inseamna nimic ma doare la patina ca ies oricum voiam sa ies ca mi-am pus ieri demisia, asa ca slugarnicule, nu te bucura prea tare ca nu mi-ai facut niciun rau, ba chiar mi-ai facut un bine, ma scutesti sa mai bag o demisie, hai j3t la slugarnicii tai acolo.

Edited by AIM NewLife