Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acest videoclip nu demonstreaza decat faptul ca esti un copil fara viitor probabil un copil care a avut parte de multe ''conflicte'' in scoala/liceu si a ajuns sa se retraga in fata PC-ului :)

Un mic sfat pentru aceste personaje care poarta masca aceea de ''smeker'' : ai o chestie mare in camera numita usa si ar trebui sa vezi cum se inchide si pe dinafara.

Ia auzi, vere. Sa inteleg ca tu, care esti la cel mai prost liceu din oras, ai vreun viitor? =)))

Cu fata aia a ta, mi-ar fi rusine sa vad cum se inchide usa pe din afara, daca stii cum zic.

Stai cuminte, bai asta. ;)

Clanul Ultras Victor, te inivita sa participi Duminica pe data de 24.07.2016 la ora 16:00 la festivalul motociclistilor. La aceast festival ne vom intalnii cu iubitorii motocicletelor, chiar si al ATV-urilor. Vom organiza o parada formata din (NRG-500,Faggio, Quad, Wayfarer, FreeWay,Bf-400, PCJ-600,Sanchez), plecand din Las Venturas spre Los Santos pe plaja. Vom face poze, poate chiar si o filmare.

*Dar nu va avea loc doar o plimbare, pentru detinatorii motocicletelor avem o tombola.

Tot ce trebuie sa faci este doar te inscrii, iar daca ai noroc in ziua extragerii chiar daca esti online sau offline, poti fi chiar tu castigatorul unuia din cele 3 premii acordate.

Va asteptam cu drag, Clanul [uV] Ultras Victory !!!

https://forum.b-zone.ro/topic/345968-motorfest-b-zone-edita-1-24072016-bonus-extragere/#entry5211502

Clanul Ultras Victor, te inivita sa participi Duminica pe data de 24.07.2016 la ora 16:00 la festivalul motociclistilor. La aceast festival ne vom intalnii cu iubitorii motocicletelor, chiar si al ATV-urilor. Vom organiza o parada formata din (NRG-500,Faggio, Quad, Wayfarer, FreeWay,Bf-400, PCJ-600,Sanchez), plecand din Las Venturas spre Los Santos pe plaja. Vom face poze, poate chiar si o filmare.

*Dar nu va avea loc doar o plimbare, pentru detinatorii motocicletelor avem o tombola.

Tot ce trebuie sa faci este doar te inscrii, iar daca ai noroc in ziua extragerii chiar daca esti online sau offline, poti fi chiar tu castigatorul unuia din cele 3 premii acordate.

Va asteptam cu drag, Clanul [uV] Ultras Victory !!!

https://forum.b-zone.ro/topic/345968-motorfest-b-zone-edita-1-24072016-bonus-extragere/#entry5211502

ma doare in pl

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6161

Aoleo... Pai ce-ati facut, ma nene, ma?

Ati fost doar cu 2-3 mai putini online si n-au mai miscat langa HQ-ul lor?

Vorba aia, calitatea conteaza, nu cantitatea.

Daca noi am fi mereu 30 online, ei cu anonimii lor nu ar avea ce sa ne faca, la fel ar sta treaba si in alte orase zic.

Sa vedem cine o sa ia lider. ;)

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/6161

Aoleo... Pai ce-ati facut, ma nene, ma?

Ati fost doar cu 2-3 mai putini online si n-au mai miscat langa HQ-ul lor?

Vorba aia, calitatea conteaza, nu cantitatea.

Daca noi am fi mereu 30 online, ei cu anonimii lor nu ar avea ce sa ne faca, la fel ar sta treaba si in alte orase zic.

Sa vedem cine o sa ia lider. ;)

Sau i-a bubuit Bechir cu artificii pana le-a dat clear =))

Felicitari xThe0 pentru lider, sper sa continui ce a inceput Cristi si sa ducem mai departe dominarea asta, iar in cele din urma sa batem recordul ala nemeritat pe care l-au obtinut adversarii nostri, sper sa incerci sa unesti membri din AIM intr-o singura mafie si anume SP, suntem impartiti mai peste tot si e pacat ca sunt membri buni, nu prea suntem uniti din punctul asta de vedere, daca vrem sa batem recordul trebuie sa ne unim. Succes cu functia si ai grija ce faci.

Edited by AIM NewLife

@@Decimo AllenMinyo, Tu carpa proasta :X , de cand asteptam sa te iau pe pula putin. De unde stii tu ca aveau coduri? :> Nu sunt primii care sunt banatii aiurea doar ca adminii nu stiu sa tine ei deagle in mana si inventeaza fel de fel de coduri (gen V2). Tu la fel de redus mintal o sa ramai toata viata ta. Bine ca ai lasat subliderul ala ca mai rau ii trageai in jos pe astia. Sunt si asa prosti dar cu tine erau sub nivelul marii.

@@Decimo AllenMinyo, Tu carpa proasta :X , de cand asteptam sa te iau pe pula putin. De unde stii tu ca aveau coduri? :> Nu sunt primii care sunt banatii aiurea doar ca adminii nu stiu sa tine ei deagle in mana si inventeaza fel de fel de coduri (gen V2). Tu la fel de redus mintal o sa ramai toata viata ta. Bine ca ai lasat subliderul ala ca mai rau ii trageai in jos pe astia. Sunt si asa prosti dar cu tine erau sub nivelul marii.

mă bucur că acum ştii cum e să te abţii =))

chef de pagină

Poti sa nu mai plangi atat?

Edited by Decimo AllenMinyo

Tu ne spui noua, nu numai mie, ca noi suntem obsedati de samp dar paginile alea plina de posturi ce sunt? Daca eram obsedat de samp inca aveam acel lider, tu si pizdele din TTB continuati cu posturile de genul ca mi`a intrat un membru de 30 de secunde in factiune si nu are skin`ul. Eu ce sa inteleg de aici? Cine este disperatul? Si eu nu m`am bazat pe codati, m`am bazat pe prieteni si distractie, ceea ce tu nu o sa stii niciodata cum este. Si sa nu vorbim de membrii de lvl 20 care dau secunde. In locul tau taceam la faza asta. Aveti cu vro 10 banati mai multi ca SP si majoriate sunt neauziti, gen LEVITATE care va castiga war`ul singur. Voi si RDT-ul, stiti sa acuzati dar nu ganditi inainte. Beyond a luat wipe la 11 membri banati. RDT are 21 :O voi daca nu ma insel vro 18. Deloc suspect ce pot sa zic. Mai nou nu se mai da wipe nu? A fost ceva special pentru Beyond si trupa wipe`ul ala? Pizde proaste ce sunteti.

@@Decimo AllenMinyo, bai imprastiatule, eu am 17 sub-lidere intr-un an doar in mafii si peste 100 de besturi, cum poti sa spui ca sunt un newbie de level 20, tu de cand joci ai 1000 de posturi si un sub-lider, nu mai zic ca te bati la worst war de war, fa si tu diferenta. Nu inteleg ultimele randuri, voi cand erati in GSB ati facut orice ca sa bateti recordul, ati avut probleme in LS/LV/SF, ati banat tot ce va punea probleme, de la clanul KIA in SF, Beyond in LV si eu in LS, doar ce vedeam pe youtube la videoclipurile butoiasului de Muzzy ce plangeati pe /f de mine si faceati cancer la pancreas, toti din ZEW sunteti la fel bossule si trebuie sa va obisnuiti de acum in colo sa stati in 0 turfs. Pozele astea vorbesc de la sine :

X3RLxLh.png

( in 3 zile de war )

99cQeDR.png

u0E2aPD.jpg

u0E2aPD.jpg

t3Fhcg8.png

Si pana la urma, uita-te la semnatura ta, cat de distrus sa fii..

Edited by SUNTSILENTAIMBOT

Se pare ca asistam la criza unui kid obsedat de sa-mp..., usor ba sa nu-ti sara siguranta. Nu vezi ce mentalitate de copil bolnav ai? Incepi sa injuri si sa faci urat pentru un joc? :))

Sti prea bine ca au coduri doar ca mananci cacat ca sa nu te faci de ras ca ti-au fost sublideri amandoi... Adica vin cativa newbie de lv 20 si deodata fac toti +20 la war =)) de unde dq ii culegi?

Lasa oftica si treci peste :) si spre deosebire de tine eu am fost sublider dar nu m-am bazat pe codati ca sa castig un amarat de oras cu niste casute colorate... scopul final al no-liferilor din ganguri :| sa bage coduri si sa piarda contul pentru care a jucat o perioada destul de lunga doar pentru o casuta colorata. Deci te rog frumos next sa inveti sa te abti ca nu sunt ma-ta sa inghit dinastea...

PS: Odata ce m-ai mentionat in acest topic am dreptul sa raspund deci degeaba dai report.

Ho ma coaie ca te joci minecraft si noi suntem no liferi

Se pare ca asistam la criza unui kid obsedat de sa-mp..., usor ba sa nu-ti sara siguranta. Nu vezi ce mentalitate de copil bolnav ai? Incepi sa injuri si sa faci urat pentru un joc? :))

Sti prea bine ca au coduri doar ca mananci cacat ca sa nu te faci de ras ca ti-au fost sublideri amandoi... Adica vin cativa newbie de lv 20 si deodata fac toti +20 la war =)) de unde dq ii culegi?

Lasa oftica si treci peste :) si spre deosebire de tine eu am fost sublider dar nu m-am bazat pe codati ca sa castig un amarat de oras cu niste casute colorate... scopul final al no-liferilor din ganguri :| sa bage coduri si sa piarda contul pentru care a jucat o perioada destul de lunga doar pentru o casuta colorata. Deci te rog frumos next sa inveti sa te abti ca nu sunt ma-ta sa inghit dinastea...

PS: Odata ce m-ai mentionat in acest topic am dreptul sa raspund deci degeaba dai report.

Ba in D-zeii si Hristosii ma-tii dupa naruto si one piece unde te uiti luate-as la muie de nesimtit cum mortii tai ai tupeu asta ENORM sa vi aici sa vorbesti despre no-liferi cand tu 20/24 de ore le petreci pe joc cu find si pe rpg cu reclama la factiune fututi mortii tai de copil pisat pe tine. Victimizate-ai in pula mea sa te victimizezi ca aici n-ai un rost.

Salutare lume! Am lasat subliderul si sper sa va descurcati mai departe si sa nu iesiti, sper sa va reveniti si sa luati orasul! Apropo, se observa faptul ca au inceput codalaii aia no-liferi sa cada pe capete?

Jorik. Joker 22.07.2016 13:30 21.08.2016 13:30 Cheats (Aimbot/Norecoil)

raZeN.[TSA] Joker 22.07.2016 13:07 21.08.2016 13:07 Cheats (Norecoil)

Pe langa fostii sublideri care rupeau codu dar na... asa e cand esti in AIM/Silent :)) (Nu faci nimic fara V2)

Acesta cred ca va fi ultimul meu post pe aici dar pastram legatura ! YO!!

Bai cacat cu ochi, iar ai inceput, ma, sa suferi pe burta goala?

Stai tu calm ca JORik. (aka TraTeCyy) ia unban, a luat ban pentru un bug pe care nu-l stia Kelton, dar eu am fost in stare sa-l reproduc si am dat un PM.

Imi place ca tu ne faci pe noi no-liferi, dar tu stai sa ne faci noua posturi tot pentru patratele colorate.

As zice ca esti prost, dar nu... Prostia e mult mai inteligenta decat tine.

Mai tii minte ce ii ziceai in PM lui dbkalyy? Ca tu nu iesi din TTB pana nu ma dai afara pe mine si pe Colors, si ca tu nu pierzi niciodata? Ce crezi, vere? Eu si Colors suntem bine mersi, iar tu te-ai dat batut deja, of of...

Esti la cel mai prost liceu din oras si suferi ca esti mare si tare in viata reala si ca noi "avem realizari doar in joc si suntem 0 in viata reala", vai de capu' tau ala cu forma de bidon. :P

@, bines si cu pozele alea 2 de la mine cu SKY.BELEAUA zis Emblema Romaniei. =))))))))))

Edited by AIM pHeNOMz0r