Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va pupa minusaru , Care stie cum pot rezolva si eu problema aia cu  "The program can't start because EAX.DLL is missing from your computer. try reinstalling te program to fix this problem

Cel care ma ajuta il pup pe portofel.

19 hours ago, AIM FighteR said:

cam penibil

Am reusit sa dovedesc incapabilitatea staff-ului, si indiferenta lor, am reusit sa dau cu codul 2 ore si ceva, fara sa imi faca nimeni nimic. Avand in vedere toti codatii, am decis sa iau o pauza de la jocul asta. Sau cel putin de la B-Zone, au dovedit ca sunt degeaba admini, alti admini au pierdut functia ca nu banau codati pentru aimbot, acesti admini nu mai pierd functiile? Se fac cam multe ''Pile'' in staff, va zic din propria experienta. Cum sa prinzi sa dai 2 ore si ceva, la nesimtire pereti si dinalea? E normal? La un server fantoma erai banat instant, la noi, adminii se plimba cu tank, si isi creeaza relatii ''de dragoste'' pe samp, e normal asa ceva? Daca esti in staff, incearca sa iti dai silinta sa te ocupi, daca la admin 1 nu se ocupa, atunci la admin 3-4 ce mai fac? 

1 hour ago, MariusaNAIRFORCEE said:

slick ule, E adevarat ce zici si tu.

Normal frate, pentru un timp, l-am considerat un server bun, pana i-am vazut adevarata fata, si m-am scarbit intr-un hal.. Nu mai am nevoie de minciuni, indiferenta, si incapabilitate.

iti zic eu, daca erai in locul lor era aceeasi situatiam,

e usor sa comentezi

sunt destule coduri care nu prea se detecteaza si este destul de greu pentru admini sa'si dea seama daca au cod..

oricum astia care bagati coduri, sunteti incapabili, nu puteti sa'l bateti pe X sau sa faceti scoruri la war si'l bagati.

nu inteleg de ce te ai juca un joc daca nu l joci tu, nu tragi tu si trage singur cum ar venii, nu e pe meritul tau.

11 hours ago, AIM FighteR said:

e usor sa comentezi

sunt destule coduri care nu prea se detecteaza si este destul de greu pentru admini sa'si dea seama daca au cod..

oricum astia care bagati coduri, sunteti incapabili, nu puteti sa'l bateti pe X sau sa faceti scoruri la war si'l bagati.

nu inteleg de ce te ai juca un joc daca nu l joci tu, nu tragi tu si trage singur cum ar venii, nu e pe meritul tau.

Nu cred ca e cazul sa spui ca ''nu isi dau seama'' pentru ca dadeam pereti, apare damage cand lovesti pe cineva mai ales prin pereti. Ei sunt inactivi si nu isi dau interesul, sunt atatia codati, atat de usor de banat si atat de usor de detectat, de nu iti dai seama. Pentru mine nu e problema ca nu il bat pe X si pe Y, pentru mine toti sunt egali, dar cand dai cu codul pe fata, eu zic ca e destul de evident. 

1 hour ago, sLick Dereglatu said:

Nu cred ca e cazul sa spui ca ''nu isi dau seama'' pentru ca dadeam pereti, apare damage cand lovesti pe cineva mai ales prin pereti. Ei sunt inactivi si nu isi dau interesul, sunt atatia codati, atat de usor de banat si atat de usor de detectat, de nu iti dai seama. Pentru mine nu e problema ca nu il bat pe X si pe Y, pentru mine toti sunt egali, dar cand dai cu codul pe fata, eu zic ca e destul de evident. 

Sa stii ca la noi pe rpg1 situatia e destul de roz. Pe alte servere rupi codu la maxim toata ziua si daca nu se gaseste cineva sa iti faca post ramai nebanat. Trist.

2 hours ago, AIM iRazor zis DHead said:

Sa stii ca la noi pe rpg1 situatia e destul de roz. Pe alte servere rupi codu la maxim toata ziua si daca nu se gaseste cineva sa iti faca post ramai nebanat. Trist.

Avem nevoie de o schimbare repede.. Serverul e mort deja, nimeni nu mai are chef, poate tot jocul e mort, si in situatia asta normal ca isi pot face de cap.. Nu e normal..

51 minutes ago, sLick Dereglatu said:

Avem nevoie de o schimbare repede.. Serverul e mort deja, nimeni nu mai are chef, poate tot jocul e mort, si in situatia asta normal ca isi pot face de cap.. Nu e normal..

Jocu e mort pe toate comunitatile, nu numai la noi :)) Deja incep sa se maturizeze toti cei care erau atrasi de jocu asta.

2 hours ago, AIM iRazor zis DHead said:

Jocu e mort pe toate comunitatile, nu numai la noi :)) Deja incep sa se maturizeze toti cei care erau atrasi de jocu asta.

Intr-adevar, toti au inceput sa se axeze pe alte jocuri sau activitati, a fost frumos cat a fost, dar acum e timpul sa ne tragem spre alte ''ape''.

2 hours ago, AIM MikeTyson said:

@fabiaN shunKTEAM  R.I.P xxxTentacion :|:(

Nu pot sa cred asa ceva, cred incontinuu si sper sa fie fake...

Pacat de el, dupa lil peep mai moare inca unu bun, iar industria se duce pe pula cu toti comercialii si cu ce pula mea mai asculta astia...

Azi am auzit ca a zis ceva intr-o piesa de la Drake ca cica " sa se duca sa-l impuste pe X sa aibe grija de el ", si a avut si multe conflicte cu altii, in plus a facut un live din cate am inteles cu cateva ore pe instagram in care a spus ca o sa moara...

On 18.06.2018 at 11:03 PM, AIM FighteR said:

e usor sa comentezi

În locul tău as tăcea. 

3 hours ago, sLick Dereglatu said:

Pentru ca si deoarece, tot sunt sef, acum sunt sef inactiv, dar revin, so, i don't give a fuck.

Puteai, in loc sa te banezi, sa mergi HA cu mn :-?