Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

doamne ma ..... incearca sa lucrezi si sa nu critici pe altii

dak am luat rank inseamna ca merit dak nu scriu pe /f nu inseamna ca nu sunt in joc sau sunt afk

Pentru inceput vreu sa ii felicit pe cei care au luat rank up !

Am niste chestii de intrebat si eu cred ca multi sunt curiosi sa afle raspunsurile de la aceste intrebari

1. Nu inteleg cu cineva a luat rank up si avea faction warn ? ( ex : Gyo )

2. Nu inteleg cum cineva a luat rank up cand sta mai mereu afk ? (ex : aLLx ) + ca mai are si adv. verbal

3. [F4L]MoSu e lider la arms , desi am fost primul din factiune care m-am apucat de acest job

Eu nu am nimic cu nimeni , nu vreau sa am scandal / cearta cu nimeni , dar totusi e putin absurd . Au luat rank pe pile , au fost favorizati . Multi din hq zic ca aLLx si Gyo nu meritau rank up . Vreau sa fie dreptate . Nu cred ca un lider corect dadea rank la cei cu faction warn sau advertismente verbale . Eu cu tzz sau cu altii am fost cuminit , am fost activi , am fost prinre primii intrati . ( Primii intrati au fost Meghy , Tzz3p si eu )

P.S : La cele 3 intrebari astept raspuns de la dubliss ! Nu ma intereseaza ce zic ceilalti + ca mi s-a taiat tot cheful de sa:mp dupa faza asta :-J

Ai dreptati PEin,ma rog eu nu am nimic im'potriva,ca sunt doar de cateva zile si sunt nou si nu merit inca rank-up,dar tu Pein s-au altii chiar meritati rank-up dar se pare ca nu a fost sa fie :( imi pare rau pt tine!

Astept sa vad ce spune si dubliss , asa cum zice Rydder. , eu zic ca meritam rank up , am fost printre primii 3 care au fost bagati dupa wipe :| . La fel si tzz3p .

Am niste chestii de intrebat si eu cred ca multi sunt curiosi sa afle raspunsurile de la aceste intrebari

2. Nu inteleg cum cineva a luat rank up cand sta mai mereu afk ? (ex : aLLx ) + ca mai are si adv. verbal

3. [F4L]MoSu e lider la arms , desi am fost primul din factiune care m-am apucat de acest job

Eu nu am nimic cu nimeni , nu vreau sa am scandal / cearta cu nimeni , dar totusi e putin absurd . Au luat rank pe pile , au fost favorizati . Multi din hq zic ca aLLx si Gyo nu meritau rank up . Vreau sa fie dreptate . Nu cred ca un lider corect dadea rank la cei cu faction warn sau advertismente verbale . Eu cu tzz sau cu altii am fost cuminit , am fost activi , am fost prinre primii intrati . ( Primii intrati au fost Meghy , Tzz3p si eu )

P.S : La cele 3 intrebari astept raspuns de la dubliss ! Nu ma intereseaza ce zic ceilalti + ca mi s-a taiat tot cheful de sa:mp dupa faza asta :-J

Deci nu vreau sa ma cert, nu nimic. Dar, intre noi trebuie sa existe o competitie, NU in sensul a rank-ului, ci al respectului. Si daca gyo si meghy au primit rank, poate a fost din cauza ca a fost si dinainte sa dea wipe, deci au vechime si poate eu am fost activ. Dar acum nu trebuie sa sari cu gura ca nu ai primit rank, ca intr-o factiune nu stai dupa rank, te duci la oi nu intr-o fatiune pentru rank, aici am intrat pentru distractie, nu sa ma cert cu tine sau cu altu.

Iti raspund eu.Cei care au luat rank up au luat deoarece:

1.Sunt membri mai vechi

2.dubliss a mai lucrat cu ei si lea castigat increderea

3.nu conteaza cn a fost primul,conteaza ca sa ales un lider la acel grup.Liderul de la acel grup poate fii sanctionat urat daca nu are grija de membri lui.

Gata calmativa.

Eu eram activ mai mereu..nu eram afk..poate 2-3 ore eram inactiv , jucam cs , dar in rest ma jucam sa:mp ..si zic ca eu chiar meritam rank :| ... nu am avut nicio plangere , am fost cuminte , se poate spune ca am fost un membru perfect ...am ascultat sfaturile lui dubliss , am facut tot ce mi-a zis

Primul dupa wipe a fost Gyo eu al doilea si dupa ai venit tu Pein si dupa Tzzep

Eu nu vreau sa comentez daca Dubliss a decis asa trebuie sa ii respectam decizia ......poate ai dreptate Pein nu te contrazic eu vreau ca toti sa ne intelegem ca daca ne certam pentru lucrurile astea ..

Uite eu puteam sa ii zic lu Dubliss ca dc ia dat lu ekedu si nu lu gyo sau mie sau lu Mosu ca eu cu gyo suntem cei mai vechi din mafie dupa wipe

am facut multe da nu ma plang .

Deci eu zic sa nu ne mai certam si sa lasam decizia lui Dubliss pentru ca el este lider si ii decizia lui .

Eu ce ar trb sa fac ca sunt de la 7 dim pe joc pana seara la 1 on mereu

PS am dat edit la ce am zis

Edited by meghy

dak te intereseaza eu nu sunt sa ma cert vorba lu mosu eu am intrat sa ma distrez sa ajut o factiune sami ami fak prieteni eu am mai lucrat mult cu dubliss in barzinii ... si ma cunoaste ce pot sa fak ..

Asa cum zice mosu , nu caut cearta , doar am pus 3 simple intrebari . Nu am dorit sa se creeze o cearta , imi doresc sa fim uniti si sa ne ajutam la nevoie . Dar in aceasta mafie sunt niste persoane care nu te poti intelege deloc ( nu dau nume ) . Nu plang acum ca nu am luat rank up . Am mai zis si repet , nu am nimic cu nimeni . Nu am intrat pentru rank si nici pentru salariu , am intrat sa ajut . Mosule , ai perfecta dreptate , nu trebuie sa fie o competitie intre noi .

Dak vrem sa ajungem unde era paterno candva trebuia sa lucram uniti nu sa plangem pentru un rank

stop acestui subiect

Edited by aLLx

dak te intereseaza eu nu sunt sa ma cert vorba lu mosu eu am intrat sa ma distrez sa ajut o factiune sami ami fak prieteni eu am mai lucrat mult cu dubliss in barzinii ... si ma cunoaste ce pot sa fak ..

Asta inseamna ca ai luat rank prin favorizare , din cate stiu dupa wipe nu conteaza cine a fost inainte + ca un lider trebuie sa fie corect si egal cu toti

Corect rydder. , defapt , daca nu ai observat , eu am dorit un raspuns de la dubliss , eram doar curios sa stiu de ce a luat deciziile astea dubliss , nu eu i-am pus sa faca posturi , s-au bagat singuri in post .

EDIT : Ma refer la cei care au sarit pe mine ca de ce m-am suparat ca nu am luat rank ;) ..

Edited by zEkE

ma oameni buni .. deci va iau cu incepetu .... eu in barzinii am intrat cu ajutorul lui dubliss

am ajuns cineva in barzinii cu ajutorul lui dubliss

am invatat multe in barzinii cu dubliss

dubliss stie ce pot .. asta nu inseamna favorizare se numeste INCREDERE

Deci mi-am dat seama ca jumate sunteti aici pt rank si va zic cv,daca facetia sa nu aveti nicio sansa sa reusiti ce va propuneti,eu de exemplu nu am stat in nici o factiune pt rank si niciodata nu mi-am exprimat dorinta pt un rank anume,am jucat de placere si pentru a ma distra nu imi pasa daca luam rank,voi spuneti ca vreti sa ajutati paterno asa ati zis cand ati intrat credeti ca faceti bn daca va certati pe rank??,prin asta va faceti de rusine si aduceti imagine negativa mafiei nu si voua,inspirati neincredere credeti ca daca un alt lider de factiune a vazut ce ati spus voi pe aici la discuti va,va mai recruta? stiind ca voi veniti in factiunea lui doar pt rank.

pein daca nu ai luat rank nu inseamna ca nu meriti.

la intrebari ti-a raspuns eckedu

daca mai spune cnv cv despre asta voi inchide topicul discuti.