Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

aLLx:"ma oameni buni .. deci va iau cu incepetu .... eu in barzinii am intrat cu ajutorul lui dubliss

am ajuns cineva in barzinii cu ajutorul lui dubliss"

se numeste favor si pile....chiar u ai zis ca fara dublis nu intrai in barzini

Asta am vrut sa zic si eu , nu a fost prea corect la ce s-a intamplat aici , in fine , astept sa vad ce spune dubliss si gata cu acest subiect ;) ..

Dublis , un singur lucru mai am de spus despre acest lucru , eu chiar nu am intrat pentru rank , eu joc de placere ;) ..daca ma crezi bine daca nu si mai bine ...a fost aiurea faza , in fine , faptul e consumat :) .

Mie chiar nu imi place sa ma cert , imi place sa imi fac prieteni :) .

@ aLLx - eu am gagica :X , u ? :)

Asa mai merge treaba :) . Toti fericiti , ne simtim bine , sincer chiar imi pare rau pentru posstul ala aiurea ... am fost putin nervos pe faza :) . Gyo , allx nu are gagica :)) ... eu da :X:P

Mda , parca am pus "Punct" la acest topic :) . Chiar nu mai vreau sa aud despre acest lucru , ce a fost a fost . Acuma daca o sa mai continui o sa se faca iarasi tam-tam :|

Asta am zis si eu . Eu am creat aceasta cearta eu am terminat-o gata ! Nu trebuie sa se mai certe nimeni sa nu mai discute nimeni despre acest topic ! S-a spus "GATA" ! Trebuie sa scriu cu litere de 20 de metri ca sa se inteleaga ? :|

va rog frumos terminati spre binele vostru o zic

Idem.

Hai sa uitam de ce a fost , sa uitam pentru cateva minute de sa:mp si sa discutam despre .... Fete , masini , telefoane , ceasuri , muzice , filme , orice numai sa nu mai deschidem acest subiect

Hai ca eu ies , ca maine plec de dimineata .. Destinatie : Anglia :X , oras : Londra :X

Nb all , va urez bafta , vb cand ma intorc ( daca imi iau laptop-ul cu mine o sa fie perfect :X , dar nu cred )

Gyo , tzz , impacati-va frate , trebuie sa ne respectam , sa fim ca o familie , nu sa ne certam :|

Oricum , cand ma intorc sper sa fie o relatie mai apropiata intre membri :D