Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Intram si eu la antrenamente daca nu aveam ban :))

3X pArola gresit. (fratimiu X( ) ca eu an dat /changepass si el nu stia parola X(

Astept rasp. lu' Thomas la cereri demisii

WTF. (nu inteleg) acuma 3 zile am facut cerere de invoie.

WTF unde-i?

X(

EDIT: de acuma am sa intru pe la 9 - 10 .... Orcum, nu asa activ ca inainte .... dar voi mai fi On.

edit Nb

Edited by Mariann

Prea tare a fost waru

Dar akm mie somn si am o gramada de teme si de invatat deci tre sa ma trezesc de dim ca akm nu mai pot la cat de tare ma doare capu

NB all ne vedem maine

Edited by Lyonutz

A fost frumos la war,m-am simtit bine din prima seara pacat ca iesiti repede deja la 11:30 nu mai este nimeni aproape ,,,,fiti si voi mai activi

A fost frumos la war,m-am simtit bine din prima seara pacat ca iesiti repede deja la 11:30 nu mai este nimeni aproape ,,,,fiti si voi mai activi

OOOOOOOOooooOOOOO

Welcome.

Acum chiar NB :))

Edited by Mariann

mda nu se mai poate asa ceva frate

Mereu membrii putinii recrutam 3 ies 2

:-J asta inseamna copilaria de 12 /11 ani credetii ca eu mai suport astazi ora 14:30 cine era on cand am intrat doar $ylvyu97

Deja nu mai suport frate , iesitii cu totii adevaratele caractere se vad la greu

Dar nici eu numai rezist ! In fine nu urmatii ca pe cei lalltii acum sa fim alaturii de oacc ca imi dau seama ca nici el nupoate asa !