Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ma scri textul ce vrei sa il postezi, apoi selectezi tot textul si apesi pe Aala cu pensula de langa Sizes si apesi culoarea dorita. Si se pune culoarea( evident cu comenzi de forum) si apoi cand dai post iti apare colorat

Re all

Vreau sa va spun ca nu cred ca o sa mai joc samp prea mult pt ca sem acesta am inceput cu stangul si vreau sa imi ridic situatia pe la un 9 si ceva ca sa nu am probleme acasa si la intrare la liceu

Edited by HighVolTaGe

rdK, uite sign, am terminat sign ta.. am rezolvat problema aia...

99265378782861846172.jpg

iti place?

ti`am postat`o pe forum pentru ca nu ai vrut sa`mi dai id de mess pe samp.. eram depe contu lu fratimiu taryd0n.. era la event si nu putea sa iasa.. eu mai intru maine ..

In atentia MECANICILOR!

Membri/Reguli

Lider:DusmanuL

Sub-Lider:@ndrey_97

Membrii:RuneTus, ByCezar, florinacyo, Andryan5200, B0gDaNN, Kensei, Noks, robobos, dementul, MTASA.

Reguli:

1. Sa aveti grija de:(Parcul auto al familiei). Daca o masina lipseste de la HQ aveti obligatia de a o aduce inapoi la HQ.

2. Vreau sa verificati din ora in ora daca masinile de la HQ au fuel. Daca nu au faceti-le plinul.

3. Sa fiti disciplinati. Daca aveti certuri ma contactati pe mine/@ndrey_97.

4. Daca veti dori sa plecati din echipa vorbiti cu mine/DrugRo/ByFyDo.

5. Daca un coleg/aliat are nevoie de ajutor refill/repair îl ajutati.

6. Aveti datoria de a-i ,,bate la cap'' pe membri sa distruga masinile,sa nu le lase aiurea.

Aici vor aparea schimbarile ce vor urma.Si nu uitati sedinta la 22:00, imediat dupa sedinta generala.

Reamintire regulament, regula 6 [20.02.2011]. Noks a intrat in echipa mecanicilor.[21.02.2011] robobos a intrat in echipa mecanicilor[23.02.2011]. dementul a intrat in echipa mecanicilor [22.02.2011]. RuneTus recrutat in echipa asasinilor [22.02.2011]. B0gDaNN recrutat in echipa arms dealer [23.02.2011]. MTASA a intrat in echipa mecanicilor [23.02.2011].

Edited by DusmaNNNuL