Jump to content

[B-Zone Tv] Battle drift.

JustAzeryx
 Share

Recommended Posts

Titlu: battle drift

Gen: Edit

Data: azi.

Scurta prezentare: drift.

Link:

Acest video nu participa la COTM, El va participa de luna viitoare.

Edited by MiLLionerRRR

.

Poza aia nu e pusa aiurea. Habar n-ai de videoclipu' asta pentru ca nu-i facut de tine.

E facut de Stinky, da' nu mai stiu ce cont de forum are.

E pus Xzibit, adica memeu' cu "yo dawg" d-aia zice si la sfarsit de "yo dawg, i heard you wanted an edit battle".

Si drifturile nu-s facute de varul tau, sunt facute de un drifter care face sample-uri pentru edituri.

salut.

E facut de varu meu driftu+ eu cu un prieten am facut editu si am pus poza aia crezand ca e alta., + nu sunt asa om sa copiez un video.\

Numi pasa crezi ce vrei.

Daca vrei vin eu cu dovezi clare ca NU E FACUT DE VARUL TAU, vad ca esti mare zmeu si o ti pe a ta dupa ce iti spun 2 oameni ca esti un copy-past-er.

EDIT: Nu am vazut ce a postat Stinky, deci pana la urma "esti un asa om sa copiezi un video". Daca as judeca dupa principiile mele ai avea ban permanent pe forum, nesimtirea nu are limite.

Edited by DiVaio

Topic closed. se vede ce oameni.

Se vede ce oameni? Care? Tu, nu?

Ii copiezi filmu', vii cu scuze ieftine si acuma tot noi suntem aia "neoameni".

Ma voi asigura ca vei fi sanctionat.

Si stai calm ca se poate vedea ca ai dat edit si se vede si ce era in post inainte de edit.

salut.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.