Jump to content

Problema - Mouse

South Smith
 Share

Recommended Posts

Nume: Andrei

Ce problema ai?: Nu este chiar o problema, este mai mult o intrebare.

O scurta descriere a situatiei: Am gasit prin casa un mouse wireless optic microsoft standard wireless optical mouse model 1025 si l-am montat la PC totul este ok. Dar am la pe langa mouse, mai am o chestie pe care o bag in PC cu un buton si nu prea stiu ce este si as vrea sa mai stiu daca acest mouse se poate opri.

Screenshot: wilfrey@3.jpg Asta este mouse-ul si acea "chestie".

Alte precizari: Multumesc anticipat. Returnez un +

Acea "chestie" , este un senzor care trimite semnale la mouseul tău , ca să funcţioneze fiind un mouse wireless ( fără fir ) . Din moment ce are un buton pe el ( senzorul ) înseamnă că are o funcţie .Eu bănuiesc că acel buton îl poţi folosi ca să reglezi sesibilitatea mousului .

*Depinde de la mouse la mouse , dacă poate fi oprit , el deobicei are un buton sub mouse sau sub o protecţie/carcasa de sub mouse .

Acea "chestie" , este un senzor care trimite semnale la mouseul tău , ca să funcţioneze fiind un mouse wireless ( fără fir ) . Din moment ce are un buton pe el ( senzorul ) înseamnă că are o funcţie .Eu bănuiesc că acel buton îl poţi folosi ca să reglezi sesibilitatea mousului .

*Depinde de la mouse la mouse , dacă poate fi oprit , el deobicei are un buton sub mouse sau sub o protecţie/carcasa de sub mouse .

Multumesc mult.

TOPIC CLOSED va rog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.