South Smith Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Nume: Andrei Ce problema ai?: Nu este chiar o problema, este mai mult o intrebare. O scurta descriere a situatiei: Am gasit prin casa un mouse wireless optic microsoft standard wireless optical mouse model 1025 si l-am montat la PC totul este ok. Dar am la pe langa mouse, mai am o chestie pe care o bag in PC cu un buton si nu prea stiu ce este si as vrea sa mai stiu daca acest mouse se poate opri. Screenshot: Asta este mouse-ul si acea "chestie". Alte precizari: Multumesc anticipat. Returnez un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted May 12, 2013 Share Posted May 12, 2013 Acea "chestie" , este un senzor care trimite semnale la mouseul tău , ca să funcţioneze fiind un mouse wireless ( fără fir ) . Din moment ce are un buton pe el ( senzorul ) înseamnă că are o funcţie .Eu bănuiesc că acel buton îl poţi folosi ca să reglezi sesibilitatea mousului . *Depinde de la mouse la mouse , dacă poate fi oprit , el deobicei are un buton sub mouse sau sub o protecţie/carcasa de sub mouse . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted May 12, 2013 Author Share Posted May 12, 2013 Acea "chestie" , este un senzor care trimite semnale la mouseul tău , ca să funcţioneze fiind un mouse wireless ( fără fir ) . Din moment ce are un buton pe el ( senzorul ) înseamnă că are o funcţie .Eu bănuiesc că acel buton îl poţi folosi ca să reglezi sesibilitatea mousului . *Depinde de la mouse la mouse , dacă poate fi oprit , el deobicei are un buton sub mouse sau sub o protecţie/carcasa de sub mouse . Multumesc mult. TOPIC CLOSED va rog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Topic Closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts