Damian07 Posted May 15, 2013 Share Posted May 15, 2013 Studiourile indie Coffee Stain anunță lansarea hibridului tower-defense/FPS Sanctum 2, un sequel pentru jocul Sanctum lansat în 2011. Jucătorii vor intra în rolul unui soldat de elită ce trebuie să protejeze de atacurile extratereștilor niște mecanisme ce produc oxigen. Întrucât Sanctum 2 îmbină elemente specifice genurilor FPS și tower-defense, jucătorii vor putea construi turnuri care să elimine valurile de inamici sau pot intra ei chiar ei în luptă, fie singuri, fie alături de prieteni în modul co-op pentru patru jucători. Sanctum 2 poate fi cumpărat de pe Steam la prețul de 13.99 euro. Cerinte minime de sistem: OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7, Windows 8Processor: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2, or equal at 1.6GHz or betterVideo Card: DirectX 9.0c-compatible, SM 3.0-compatibleHard Disk Space: 2 GB HD spaceMemory (RAM): 2 GB RAMDirectX: 9.0cSound Card: DirectX 9.0c-compatible, 16-bit Sursa: http://computergames.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeeZzE Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Eu am un procesor intel 3.0 ghZ,e bun de ceva?la multe jocuri la cerinte imi arata X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian07 Posted May 21, 2013 Author Share Posted May 21, 2013 Eu am un procesor intel 3.0 ghZ,e bun de ceva?la multe jocuri la cerinte imi arata X Nu stiu ce sa zic, da-mi un PM sa-ti pot da mai multe detalii. Topic-ul este mai vechi de 3 zile. Topic closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts